Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China ajută Rusia să realizeze ''cea mai importantă expansiune militară din epoca sovietică''

Publicat:
China ajută Rusia să realizeze ''cea mai importantă expansiune militară din epoca sovietică''

China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…

Alianța Putin - Xi. De ce Occidentul nu poate sa realizeze o ruptura intre Rusia și China

18:45, 09.04.2024 - Strangerea relațiilor dintre China și Rusia se numara printre cele mai importante consecințe geopolitice ale razboiului pe care il duce Vladimir Putin in Ucraina, scrie pentru Foreign Affairs Alexandr Gabuev, directorul centrului Carnegie pentru Rusia și Eurasia din Berlin.

Aurul a crescut cu 44 de lei de la inceputul anului

19:50, 08.04.2024 - Investitorii au continuat la inceputul acestei saptamani sa-și mareasca expunerea pe aur, inainte ca marile banci centrale sa inceapa procesul de reducere a dobanzilor, odata cu scaderea inflației in principalele economii ale lumii. Metalul galben a atins luni al șaptelea record consecutiv de 2.345,30…

China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacurile sale din Ucraina, avertizeaza SUA

08:45, 07.04.2024 - Astfel, China a furnizat Rusiei imagini din satelit in scopuri militare, precum si microelectronica si echipamente pentru tancuri, potrivit unor persoane familiarizate cu aceasta chestiune. Sprijinul Chinei include, de asemenea, produse optice, propulsoare care sa fie folosite la rachete si o cooperare…

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Succesul Ucrainei in batalia de la Marea Neagra: o treime din vasele flotei ruse au fost distruse sau dezactivate

17:00, 15.02.2024 - Ucrainenii au multe motive de ingrijorare in momentul in care razboiul cu Rusia intra in al treilea an, iar criza de muniție și de militari se simte tot mai puternic, dar campania din Marea Neagra reprezinta un punct luminos și ofera incredere, arata o analiza CNN.Miercuri, Serviciul de informații al…

Dezastru in Rusia, infrastructura din epoca sovietica se prabușește. Oamenii ingheața in case: „Nu este o surpriza"

12:55, 06.02.2024 - Sistemele de incalzire se defecteaza in iarna grea din Rusia, lasand mulți oameni sa inghețe in case. O mare parte din infrastructura din epoca sovietica necesita modernizare. Dar Moscova continua sa cheltuiasca pentru razboiul din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?