Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 814. General NATO: Rusia nu are capacitatea de a înfrânge defensiva ucraineană în Harkov

Publicat:
Război în Ucraina, ziua 814. General NATO: Rusia nu are capacitatea de a înfrânge defensiva ucraineană în Harkov

Razboi in Ucraina, ziua 814. China pledeaza pentru convocarea la timp a unei conferinte internationale de pace recunoscuta atat de Rusia, cat si de Ucraina, cu participarea egala a tuturor partilor si discutii corecte asupra tuturor optiunilor.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 830. Igor Dodon: ”Sa revenim la un dialog normal cu partenerii noștri - Rusia, China”

00:05, 02.06.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 830. Igor Dodon, liderul pro-rus al celui mai mare partid de opoziție din Moldova, a cerut relații mai bune cu Rusia și China. Totodata, el a indemnat alte forțe politice sa se alieze impotriva președintei pro-europene Maia Sandu l

Moscova reacționeaza dur dupa ce Biden a autorizat Ucraina sa loveasca tinte in Rusia. Medvedev: „Nu este asistenta militara, este o participare la un razboi impotriva noastra”

12:50, 31.05.2024 - Mai multi inalti oficiali rusi au avut reactii virulente vineri, dupa ce un responsabil american a indicat joi ca presedintele american Joe Biden a dat in sfarsit unda verde Ucrainei sa loveasca tinte pe teritoriul rus, langa orasul Harkov.

Razboi in Ucraina, ziua 820. Expert in securitate: "Rusia va ocupa Republica Moldova daca deschide un culoar intre Transnistria și Crimeea"

13:45, 23.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 820. Un atac aerian rusesc asupra orașului Harkov, situat in nord-estul Ucrainei, a distrus o cafenea, a avariat o cladire rezidențiala din apropiere și a incendiat o benzinarie, iar oficialii locali au declarat ca zece persoane au

„Cod 9.2“. Unitatea secreta ucraineana insarcinata cu minarea Rusiei: „Vor zbura toata noaptea“

18:06, 21.05.2024 - Langa granița cu Rusia, regiunea Harkov, Ucraina: unitatea „Cod 9.2", din Brigada de asalt 92, se indreapta spre o noua poziție, de unde urmeaza sa efectueze o misiune rara și puternica, sa lanseze drone in Rusia și sa impraștie mine pe drumuri cheie din interiorul teritoriului inamic.

Razboi in Ucraina, ziua 814. China: "Sustinem conferinta de pace cu Moscova si Kiev"

00:00, 17.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 814. China pledeaza pentru convocarea la timp a unei conferinte internationale de pace recunoscuta atat de Rusia, cat si de Ucraina, cu participarea egala a tuturor partilor si discutii corecte asupra tuturor optiunilor.

Un general american estimeaza ca armata rusa nu are capacitatea de a reusi o strapungere majora in Ucraina

21:50, 16.05.2024 - Un general american este de parere ca Rusia nu dispune de forte suficiente pentru a reusi o strapungere majora in ofensiva pe care o desfasoara in prezent in Ucraina, potrivit AFP si Reuters.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia anunța cucerirea unui simbol. Ploaie de rachete ATACMS in Crimeea

04:11, 16.05.2024 - 8.000 de civili au fost evacuați din regiunea Harkov, de teama rusilor care au deschis aici un nou front. In orasul Vovceansk au loc lupte de strada, iar rusii anunta ca au mai cucerit doua sate. Trei civili au fost uciși in regiunea Harkov in ultimele 24 de ore și o drona a ranit doi polițiști.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Ministerul rus al Apararii a anuntat ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov

04:05, 12.05.2024 - Volodimir Zelenski s-a referit la situatia din Harkov, spunand ca trupele ucrainene, care primesc intariri, desfasoara acolo de doua zile contraatacuri, aparand teritoriul ucrainean. El a mai spus ca soldatii Kievului au distrus echipament rusesc si „au neutralizat ocupantii”. „Intreruperea planurilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?