Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE TEXT – Război în Ucraina: Ministerul rus al Apărării a anunţat că forţele sale au cucerit cinci sate de frontieră în regiunea ucraineană Harkov

Publicat:
LIVE TEXT – Război în Ucraina: Ministerul rus al Apărării a anunţat că forţele sale au cucerit cinci sate de frontieră în regiunea ucraineană Harkov

s-a referit la situatia din Harkov, spunand ca trupele ucrainene, care primesc intariri, desfasoara acolo de doua zile contraatacuri, aparand teritoriul ucrainean. El a mai spus ca soldatii Kievului au distrus echipament rusesc si „au neutralizat ocupantii”. „Intreruperea planurilor ofensive ale Rusiei este acum sarcina numarul unu”, a mai spus seful statului.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volodimir Zelenski anunța ca pentru prima oara de la inceputul razboiului armata ucraineana are suficiente obuze de artilerie: „Nicio brigada nu se plange”

13:16, 17.05.2024 - Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a declarat ca, pentru prima data, forțele armate ucrainene au suficiente obuze de artilerie. El a anunțat acest lucru vineri, 17 mai, in cadrul unei intalniri cu jurnalistii, scrie cotidianul rusesc Kommersant.Potrivit acestuia, acum nici o brigada nu se plange…

Razboi in Ucraina, ziua 813. Volodimir Zelenski anunța, din Harkov, ca situația ramane dificila in regiunea in care rușii au deschis un nou front

14:26, 16.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 813. Forțele ucrainene au stabilizat situația din regiunea Harkov, pe fondul incercarilor trupelor ruse de a sparge apararea ucraineana, a declarat președintele Volodimir Zelenski.

Razboi in Ucraina, ziua 813. Asaltul rușilor la Vovceansk a dus la evacuarea a 8.000 de oameni

09:10, 16.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 813. Forțele ucrainene au stabilizat situația din regiunea Harkov, pe fondul incercarilor trupelor ruse de a sparge apararea ucraineana, a declarat președintele Volodimir Zelenski.

Razboi in Ucraina, ziua 813. Zelenski: "Artileria, dronele, infanteria noastra lucreaza cu acuratețe"

00:01, 16.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 813. Forțele ucrainene au stabilizat situația din regiunea Harkov, pe fondul incercarilor trupelor ruse de a sparge apararea ucraineana, a declarat președintele Volodimir Zelenski.

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Atacurile cu drone ale Rusiei s-au concentrat asupra orasului Harkov

02:05, 15.04.2024 - Atacurile cu drone ale Rusiei s-au concentrat asupra orasului Harkov. Fortele aeriene au raportat ca toate cele 10 drone lansate asupra regiunii Harkov au fost interceptate. Atacul a vizat infrastructura critica din oras, aflat la circa 40 km de granita rusa.STIRIPESURSE.

Razboi in Ucraina, ziua 775: Rusia anunta ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera

07:00, 08.04.2024 - UPDATE:Rusia a anuntat, duminica, ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera Belgorod si Briansk.Regiunile sunt in mod regulat tinta atacurilor din partea Kievului. Ministerul rus al Apararii a precizat ca 12 dintre drone au fost distruse deasupra regiunii Belgorod. 

Razboi in Ucraina, ziua 734: Zelenski, in alerta. Rusia pregatește o noua ofensiva impotriva Ucrainei

06:50, 27.02.2024 -  Kievul a anuntat luni retragerea trupelor sale dintr-o mica asezare de langa Avdiivka, in fata presiunii neincetate din partea Rusiei. Ministrul ucrainean al Apararii, Rustem Umerov, a declarat ca jumatate din armele occidentale promise Kievului au fost livrate cu intarziere. „La ora actuala, un angajament…


Ce parere ai despre aceasta stire?