Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chestorul Stoicănescu, fața-n față cu adevărul

Publicat:

Știrea saptamanii, pe langa vizita ministrului de interne, , a fost avansarea in grad a șefului IPJ Arad, . Aflat din 1 iulie... The post , fața-n fața cu adevarul appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emeric Ienei nu a murit. Gafa in presa romaneasca

20:25, 04.04.2024 - Publicații sportive ca Eurosport, Gazeta Sporturilor și Fanatik au difuzat, joi, pe internet, știrea falsa ca Emeric Ienei (87 de ani) ar fi murit. Știrea a fost... The post Emeric Ienei nu a murit. Gafa in presa romaneasca appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Gafa de presa: cum a fost 'omorat' Emeric Ienei

15:40, 04.04.2024 - Publicații sportive ca Eurosport, Gazeta Sporturilor și Fanatik au difuzat, joi, pe internet, știrea falsa ca Emeric Ienei (87 de ani) ar fi murit. Știrea a fost preluata și de publicații generaliste precum HotNews, Adevarul, precum și de site-urile de știri ale Kanal D și Romania TV.

Eric Omondi s-a batut cu colegul sau Abud Omar și a fost exclus din naționala Kenyei!

15:21, 26.03.2024 - Eric Omondi a avut un conflict fizic la naționala Kenyei cu colegul sau Abud Omar și a fost exclus din lot de selecționerul Engin Firat.... The post Eric Omondi s-a batut cu colegul sau Abud Omar și a fost exclus din naționala Kenyei! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cat sa fie cutremurul de mare ca sa ne bagați in seama?

07:31, 25.03.2024 - O spun fara nicio reținere: pentru ei nu insemnam nimic. Nu valoram nici cat o ceapa degerata. Nu suntem decat deținatorii resurselor pe care le... The post Cat sa fie cutremurul de mare ca sa ne bagați in seama? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Catalin Predoiu: „80 de noi tipuri de droguri apar anual. Poliția are ca prioritate combaterea traficului de droguri”

09:40, 24.03.2024 - Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a afirmat sambata ca Politia are ca prioritate combaterea traficului de droguri, insa aceasta problema este mult mai complexa si... The post Catalin Predoiu: „80 de noi tipuri de droguri apar anual. Poliția are ca prioritate combaterea traficului de droguri”…

Președinții organizațiilor PSD Vladimirescu și Pauliș, Francisc Kempf și Ioan Turcin, au demisionat și s-au inscris in PNL

09:35, 23.03.2024 - Doi dintre membrii importanți ai organizației PSD Arad, președinții de organizații de la Vladimirescu și Pauliș, Francisc Kempf, respectiv Ioan Turcin au parasit formațiunea condusa... The post Președinții organizațiilor PSD Vladimirescu și Pauliș, Francisc Kempf și Ioan Turcin, au demisionat și s-au…

Cateva cuvinte de ramas bun despre Romi Dubaț

10:21, 12.03.2024 - L-am cunoscut in vara lui 1997. Eram trei care puneam la cale apariția unui nou ziar, unul care sa intre in concurența cu Adevarul, fost... The post Cateva cuvinte de ramas bun despre Romi Dubaț appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Catalin Predoiu: „Europa are o problema serioasa cu traficul de droguri”

18:35, 04.03.2024 - Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a declarat luni, inaintea Consiliului Justitie si Afaceri Interne, ca toate statele membre ale UE ar trebui sa aloce mai... The post Catalin Predoiu: „Europa are o problema serioasa cu traficul de droguri” appeared first on Special Arad · ultimele știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?