Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai recente date arată că femeile din orașele mici din India, contribuie la 65% din înregistrările criptografice

Publicat:

Incertitudinile de reglementare ale Indiei nu au afectat sentimentul investitorului fața de cripto, deoarece cele mai recente date din bursele de criptare sugereaza un aflux in creștere de utilizatori.

Schimbul criptografic indian deținut de Binance, WazirX, a raportat o creștere de 2.648% pana in prezent in inregistrarile utilizatorilor din orașe mai mici din India, cunoscute și sub numele de orașe de nivel II și nivel III, care pot gazdui pana la 100.000 de cetațeni. Bursa din Mumbai a raportat:

„Orașele de nivel II și nivel III au generat aproape 55% din numarul total de inregistrari…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Un panou publicitar rasturnat de furtuna a ucis patru persoane și a ranit alte 60

10:50, 14.05.2024 - Un panou publicitar care masura 70 de metri pe 50 de metri a fost doborat de o furtuna puternica in Mumbai, capitala financiara a Indiei. Patru persoane și-au pierdut viața și cel puțin 60 au fost ranite.

Euforie la Bursa de Valori București – creștere puternica la toți indicii, in sedința de marți

12:06, 07.05.2024 - Dupa minivacanța de 1 Mai și Sarbatorile Pascale, traderii s-au intors in ringul Bursei de Valori București, impulsionați de euforia caștigului, foarte hotarați sa recupereze bani cheltuiți in zilele libere. Bursa a deschis in creștere, la toți indicii, in sedința de marți, cu un rulaj pe acțiuni de…

Lovitura de proporții: la nivel mondial: Cererea de gaze naturale va exploda din cauza AI!

11:15, 06.05.2024 - Producatorii de gaze naturale anticipeaza o crestere semnificativa a cererii in urmatorul deceniu, deoarece dezvoltarea inteligentei artificiale duce la o crestere a consumului de energie electrica pe care sursele regenerabile ar putea sa aiba dificultati sa o satisfaca singure, relateaza CNBC.

Preturile cuprului au urcat pana la cel mai ridicat nivel din 2024, in ceea ce Citi numeste a doua piata ”taur” pentru metal din acest secol

08:55, 11.04.2024 - Cresterea preturilor cuprului nu arata semne de incetinire, spun analistii, in conditiile in care avansul este alimentat de riscurile de aprovizionare si de imbunatatirea perspectivelor cererii pentru metalele necesare in tranzitia energetica. Preturile cuprului cu livrare in mai au atins 4,323 dolari…

NIVEL GLOBAL S-a observat o creștere al speranței de viața

09:01, 09.04.2024 - Pandemia Covid-19 a dus la pierderea a 7 milioane de vieți in intreaga lume, iar mulți dintre supraviețuitori se confrunta cu consecințe pe termen lung. The post NIVEL GLOBAL S-a observat o creștere al speranței de viața first appeared on Informatia Zilei .

Aici se fac banii la nivel mondial: Cele mai importante orașe din lume cand vine vorba de centre financiare

17:36, 07.04.2024 - In lumea finanțelor globale, competiția este acerba, iar orașele se lupta sa iși asigure un loc de top ca centre financiare de renume. Clasamentul Global Financial Centres Index (GFCI) ne ofera o perspectiva asupra dinamicii puterii economice la nivel mondial, scoțand in evidența orașele care domina…

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.


Ce parere ai despre aceasta stire?