Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Parlamentul, în ședință. Candidatura propusă de BCS în funcția de memebru la Curtea de Conturi, respinsă

Publicat:
(live/update) Parlamentul, în ședință. Candidatura propusă de BCS în funcția de memebru la Curtea de Conturi, respinsă

Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat BCS: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

17:56, 16.05.2024 - Deputații s-au intrunit intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 27 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

16:45, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Candidatura propusa de BCS in funcția de membru la Curtea de Conturi, respinsa de deputații PAS

16:05, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023, audiat

11:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Proiectul privind desfașurarea referendumului, pe agenda deputaților

10:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Candidatura Marianei Pinzaru, propusa in funcția de membra a Curții de Conturi, respinsa de Parlament

22:30, 28.03.2024 - Candidatura Mariana Pinzaru, fosta directoare generala adjuncta a Agenției Proprietații Publice (APP), nu a fost numita in funcția de membra a Curții de Conturi. 39 de deputați au votat impotriva, iar 14 „pro” in ședința de marți, 28 martie. {{738535}} Potențiala membra a Curții a fost propusa in funcție…


Ce parere ai despre aceasta stire?