Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce poţi face cu frunzele de mur. Reţete de preparate cu virtuţi terapeutice

Publicat:

Recunoscute pentru savoarea lor, dar si pentru proprietatile depurative, usor astringente si laxative, fructele nu sunt totusi cele mai valoroase parti ale murului. Cele mai multe calitati terapeutice le au frunzele plantei, foarte apreciate in fitoterapie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

5 rețete de post cu ceapa. Se fac rapid și sunt delicioase

15:35, 11.04.2024 - Aceste 5 rețete de post cu ceapa sunt la indemana oricui și fac perioada postului sa para mai ușoara. Ceapa este un element esențial in orice preparat, fie ca vorbim despre tocanițe, supe, paste sau orice altceva. In plus, este gustoasa și poate fi gatita intr-o mulțime de feluri.  5 rețete de post…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

De ce e bine sa bei ceai de feriga. 10 beneficii și proprietați terapeutice

20:41, 01.04.2024 - Feriga nu este doar o planta frumoasa, ci și un adevarat izvor de beneficii pentru sanatatea noastra. Iata de ce este recomandata de medici. Ce proprierați terepeutice are atunci cand vine vorba de organismul uman.

Rețete cu legume de primavara

14:11, 18.03.2024 - Primavara este poate cea mai buna perioada pentru a ne bucura din plin de legume proaspete. Consumul de fructe și legume de sezon este minunat și benefic pentru sanatate, dar și pentru buget. Inspira-te, așadar, din unele dintre cele mai delicioase rețete cu legume de primavara.De ce este bine sa prepari…

REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris

17:45, 15.03.2024 - Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.…

Cum sa ingrijești Oxalis triangularis – trifoiul ornamental

17:55, 10.03.2024 - Oxalis triangularis sau trifoiul ornamental violet este o planta apreciata care este destul de ușor de ingrijit, daca ținem cont de nevoile sale. Daca vrei sa te bucuri din plin de frumusețea sa, afla cum sa Oxalis triangularis - trifoiul ornamental.Despre Oxalis triangularis - trifoiul ornamental violetOxalis…

Trei rețete de primavara cu leurda. Preparate simple, dar delicioase

17:10, 29.02.2024 - Cu gustul sau inconfundabil și aromele intense, leurda adauga un strop de savoare oricarei rețete. Click! a prezentat trei variante delicioase pentru integrarea leurdei in bucataria de primavara.

REȚETE ASIATICE Pui Gai Golae: Deliciu Thailandez la gratar cu aroma de nuca de cocos

23:25, 19.02.2024 - Pui Gai Golae este o rețeta thailandeza de pui la gratar, marinat intr-o pasta de curry picanta și lapte de cocos, oferind o combinație perfecta de arome și condimente. The post REȚETE ASIATICE Pui Gai Golae: Deliciu Thailandez la gratar cu aroma de nuca de cocos first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?