Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETE ROMÂNEȘTI Supă uşurică de măcriş

Publicat:
REȚETE ROMÂNEȘTI Supă uşurică de măcriş

Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel. The post REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

REȚETE DE SARBATORI Cotlet de porc crestat si umplut

10:10, 17.03.2024 - Lasați-va seduși de promisiunea unei experiențe culinare de neuitat, unde suculența cotletului de porc se imbina armonios cu aromele intense ale baconului afumat, rasfațandu-va simțurile cu fiecare ințepatura de furculița in aceasta capodopera culinara. The post REȚETE DE SARBATORI Cotlet de porc crestat…

REȚETE ROMANEȘTI Sarmale batranesti cu carne de porc

08:40, 11.03.2024 - Sarmalele, un clasic culinar est-european, combina carnea tocata cu orez, ceapa, și condimente, infașurate in frunze de varza acra, coapte lent cu slanina afumata și bulion de roșii, reflectand o tradiție gastronomica bogata și istorica. The post REȚETE ROMANEȘTI Sarmale batranesti cu carne de porc…

REȚETE VEGETARIENE Parjoale cu ciuperci

08:05, 03.03.2024 - Parjoalele cu ciuperci reprezinta o adaptare vegetariana a tradiționalilor chiftele, oferind o alternativa bogata in nutrienți și etica la preparatele pe baza de carne, in raspuns la creșterea preferințelor pentru alimentația bazata pe plante. The post REȚETE VEGETARIENE Parjoale cu ciuperci first appeared…

REȚETE ROMANEȘTI Ciulama de pipote cu ciuperci – O delicatesa pentru pranzul in familie

23:16, 17.02.2024 - Ciulama de pipote cu ciuperci este o rețeta tradiționala romaneasca, perfecta pentru pranz. Combinația nutritiva de pipote de pui și ciuperci ofera un gust delicios și beneficii pentru sanatate. Preparata in aproximativ 1 ora și 15 minute, este ideala pentru o masa sațioasa și sanatoasa in familie.…

POLITIC Ciolacu: Guvernul acorda susținere industriei romanești prin direcționarea de fonduri publice

19:01, 12.02.2024 - Stabilitatea politica, economica, legislativa, dialogul deschis și constant intre Guvern și mediul de afaceri sunt in masura sa creasca... The post POLITIC Ciolacu: Guvernul acorda susținere industriei romanești prin direcționarea de fonduri publice first appeared on Informatia Zilei .

REȚETE ROMANEȘTI Deliciul preferat al Regelui Mihai al Romaniei: Sarmalele in foi de varza

14:31, 12.02.2024 - Regele Mihai I al Romaniei, ultimul monarh al țarii, era cunoscut pentru modestia și discreția sa, inclusiv in preferințele culinare. Informațiile despre mancarurile sale preferate sunt limitate, insa se știe ca avea o afecțiune pentru bucataria tradiționala romaneasca, care se caracterizeaza prin simplitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?