Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETE ROMÂNEȘTI Sarmale bătrâneşti cu carne de porc

Publicat:
REȚETE ROMÂNEȘTI Sarmale bătrâneşti cu carne de porc

Sarmalele, un clasic culinar est-european, combina carnea tocata cu orez, ceapa, și condimente, infașurate in frunze de varza acra, coapte lent cu slanina afumata și bulion de roșii, reflectand o tradiție gastronomica bogata și istorica. The post REȚETE ROMANEȘTI Sarmale batranesti cu carne de porc first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

LUMEA TUMULTOASA A LITERATURII ROMANEȘTI Cleopatra Lecca, femeia de ”Pe langa plopii fara soț” ai lui Mihai Eminescu

13:05, 31.03.2024 - Cleopatra Lecca, fiica pictorului Lecca și verișoara celebrului dramaturg I. Luca Caragiale, a fost o prezența stralucitoare in viața lui Mihai Eminescu. The post LUMEA TUMULTOASA A LITERATURII ROMANEȘTI Cleopatra Lecca, femeia de ”Pe langa plopii fara soț” ai lui Mihai Eminescu first appeared on Informatia…

SFARȘIT DE SAPTAMANA La Bucuresti se organizeaza expozitie de promovare a produselor romanesti

14:25, 29.03.2024 - Cu diverse ocazii, indifferent de persoana care a detinut functia de ministru, Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale (MADR)  a organizat targuri de promovarea a produselor traditionale romanesti. The post SFARȘIT DE SAPTAMANA La Bucuresti se organizeaza expozitie de promovare a produselor romanesti…

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris

17:45, 15.03.2024 - Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.…

REȚETE ASIATICE Fuziune culinara: Salata cu linte și ton, imbracata in sos dijon

01:10, 23.02.2024 - Salata de linte cu ton este o rețeta rapida și hranitoare, preparata cu linte verde franțuzeasca, ton, capere, ceapa roșie și ierburi proaspete, toate imbibate intr-un dressing delicios de maioneza, muștar Dijon și lamaie. The post REȚETE ASIATICE Fuziune culinara: Salata cu linte și ton, imbracata…

REȚETE ROMANEȘTI Ciulama de pipote cu ciuperci – O delicatesa pentru pranzul in familie

23:16, 17.02.2024 - Ciulama de pipote cu ciuperci este o rețeta tradiționala romaneasca, perfecta pentru pranz. Combinația nutritiva de pipote de pui și ciuperci ofera un gust delicios și beneficii pentru sanatate. Preparata in aproximativ 1 ora și 15 minute, este ideala pentru o masa sațioasa și sanatoasa in familie.…

POLITIC Ciolacu: Guvernul acorda susținere industriei romanești prin direcționarea de fonduri publice

19:01, 12.02.2024 - Stabilitatea politica, economica, legislativa, dialogul deschis și constant intre Guvern și mediul de afaceri sunt in masura sa creasca... The post POLITIC Ciolacu: Guvernul acorda susținere industriei romanești prin direcționarea de fonduri publice first appeared on Informatia Zilei .

REȚETE ROMANEȘTI Deliciul preferat al Regelui Mihai al Romaniei: Sarmalele in foi de varza

14:31, 12.02.2024 - Regele Mihai I al Romaniei, ultimul monarh al țarii, era cunoscut pentru modestia și discreția sa, inclusiv in preferințele culinare. Informațiile despre mancarurile sale preferate sunt limitate, insa se știe ca avea o afecțiune pentru bucataria tradiționala romaneasca, care se caracterizeaza prin simplitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?