Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este natto, cum se gătește și de ce e bine să-l consumi

Publicat:

Deși puțini oameni din lumea occidentala au auzit de natto, este foarte popular in Japonia. Natto are o consistența unica și un miros cel puțin surprinzator. Cuprins: Despre natto  Ce este Natto? Nutrienți Beneficii Contribuie la oase mai puternice Promoveaza sanatatea inimii Poate intari sistemul imunitar Alte beneficii potențiale Cum se gatește natto  Ingrediente Mod de preparare Despre natto  Acest aliment fermentat are o consistența lipicioasa și un miros unic. Natto este incredibil de hranitor și are diverse beneficii pentru sanatate, care variaza de la imbunatațirea oaselor, la o inima și…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de paste cu orez

11:55, 14.04.2024 - Pastele de orez sunt foarte populare in bucataria asiatica, unde, așa cum știm, și orezul este mancare de baza, chiar mai mult decat la noi. Pastele de orez au o textura aparte și sunt apreciate de foarte mulți gurmanzi din lumea intreaga. Descopera așadar unele dintre cele mai delicioase rețete cu…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Cu ce sa inlocuiești uleiul din maioneza. Așa procedeaza marii chefi bucatari

16:05, 22.02.2024 - Maioneza este folosita de gospodine in prepararea mai multor bunatați. Aceasta poate fi cumparata de la magazin, dar este recomandat sa o faceți acasa. De cele mai multe ori, rețeta conține ulei, insa exista variante și fara. Cum se face maioneza fara ulei Maioneza este un amestec de ulei și oua, dar…

De ce NU trebuie sa mai dai POMELO copiilor. Avertismentul medicilor 

11:46, 20.02.2024 - Fructul exotic are in compozitie vitamina C, B1, B2, B3, B5, B9 (acid folic), provitamina A, acizi organici, proteine, minerale (calciu, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu si fier). Un sfert de pomelo (aproximativ 150g), spun medicii, asigura necesarul zilnic de vitamina C. Pomelo nu contine grasimi are…

Racul, un produs dietetic unic: conține multe proteine și foarte puține grasimi, Omega-3, calciu, iod, vitaminele E și B

09:30, 05.02.2024 - O delicatesa aproape uitata in bucataria romaneasca, racul local reincepe sa iși faca apariția mai ales pe piețele pentru export, pentru ca micile ferme de raci pot fi afaceri profitabile, susținute și cu fonduri europene.

Nu mai manca portocale daca suferi de aceasta boala! Pericolul ascuns din cele mai consumate fructe

09:30, 28.01.2024 - Specialistii spun ca acestea trebuie consumate in cantitati mici de catre persoanele care sufera de reumatism deoarece natura acida a sucului acestora poate sa accentueze simptomele artritei. De asemenea, si coaja fructului trebuie folosita cu atentie pentru ca poate fi tratata chimic pentru conservare…


Ce parere ai despre aceasta stire?