Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semințele de in, importante beneficii pentru sănătate

Publicat:
Semințele de in, importante beneficii pentru sănătate

Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a unor tipuri de cancer. De asemenea, va ajuta sa va mențineți o greutate moderata și reduce colesterolul și tensiunea arteriala, potrivit publicației  Healthline . Sunt un adaos excelent la aluatul de clatite, la hamburgerii vegetali de casa și chiar in bolul de ovaz. Un mod de a folosi aceste semințe…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol si foto: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

Top 3 alimente care iți stimuleaza creierul. Sunt recomandate inaintea unui examen sau efort intelectual

10:30, 12.03.2024 - Iata trei dintre cele mai importante alimente care stimuleaza creierul și nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta:1. Peștele grasPeștii grași, precum somonul, macroul și sardinele, sunt extrem de bogați in acizi grași omega-3. Acești acizi grași sunt esențiali pentru funcționarea optima a creierului,…

Fructul exotic care produce colagen, secretul delicios pentru o piele stralucitoare și imunitate puternica

20:00, 11.03.2024 - Beneficiind atat de proprietați revitalizante pentru piele și producția de colagen, cat și de capacitatea de intarire a sistemului imunitar, acest fruct extraordinar devine o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa sprijine sanatatea lor in mod natural și eficient. Cu capacitați antioxidante puternice…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Dieta care imita postul ajuta la pierderea rapida a kilogramelor și crește speranța de viața

22:40, 21.02.2024 - Dieta care imita postul este o modalitate mai puțin provocatoare pentru organism și nu necesita ca o persoana sa renunțe complet la mancare. In schimb, implica o dieta saraca in calorii, care este conceputa sa imite postul numai cu apa. Acest studiu a descoperit ca o dieta care imita postul poate imbunatați…

Cele mai toxice alimente pe care le pun oamenii in sandwich-uri. Trebuie evitate cu orice preț

14:21, 08.02.2024 -  Iata cateva dintre cele mai nesanatoase alimente pe care oamenii le pun in sandwich-uri:Mezeluri procesate: Salamul, șunca, baconul și alte mezeluri procesate sunt bogate in grasimi saturate, sodiu și aditivi chimici. Consumul regulat al acestor alimente poate crește riscul de boli de inima, hipertensiune…

Racul, un produs dietetic unic: conține multe proteine și foarte puține grasimi, Omega-3, calciu, iod, vitaminele E și B

09:30, 05.02.2024 - O delicatesa aproape uitata in bucataria romaneasca, racul local reincepe sa iși faca apariția mai ales pe piețele pentru export, pentru ca micile ferme de raci pot fi afaceri profitabile, susținute și cu fonduri europene.

5 alimente pe care ar trebui sa le incluzi in alimentația ta cel puțin o data in fiecare saptamana

16:45, 04.02.2024 -  In acest articol, vom explora cinci alimente pe care ar trebui sa le adaugam in planul nostru alimentar cel puțin o data pe saptamana pentru a ne asigura ca obținem beneficii pentru sanatate.Pește gras:Peștele gras, precum somonul, macroul, sardinele și tonul, este bogat in acizi grași omega-3, proteine…


Ce parere ai despre aceasta stire?