Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este megalofobia şi cum se tratează

Publicat:

Milioane de oameni se confrunta cu anumite frici care le dau o serie de stari de disconfort de spațiu, mișcare, inalțime și altele care, pentru alte persoane, ar putea parea iraționale sau neobișnuite. Printre multele fobii care exista se numara și frica exagerata de lucrurile de mari dimensiuni. Ca și in cazul altor fobii specifice, oamenii de știința au studiat și inca studiaza acest fenomen pentru a gasi cele mai eficiente soluții pentru a scapa de aceasta teama. Cercetatorii nu știu cu exactitate numarul oamenilor care sufera de megalofobie, insa aproximativ 7 pana la 10% din populația lumii…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua amanare Tribunalul Constanta, asteptat sa se pronunte in procesul dintre SCJU Constanta si Danut Capatana, la finele lunii iulie! Litigiul, de aproape 9 milioane de lei

12:30, 11.07.2024 - Tribunalul Constanta a amanat cauza astazi, 11 iulie 2024, in procesul intentat de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta fata de fostul manager Danut Capatana. Litigiul se ridica la o valoare de aproape noua milioane de lei. Potrivit portalului instantelor de judecata, magistratii se vor pronunta,…

9 milioane de lei: Fost manager al Spitalului Judetean Constanta, in proces cu unitatea medicala! Tribunalul, asteptat sa pronunte solutia

17:11, 10.07.2024 - Dosarul se afla pe rolul Tribunalului din anul 2018.Tribunalul Constanta este asteptat sa se pronunte maine, 11 iulie 2024, in procesul intentat de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta fostului manager Danut Capatina, la mijlocul litigiului fiind o suma de circa noua milioane de lei. Cazul…

Cazul corupției din ACCR. Blocuri și case construite pe șpagi de milioane de euro!

12:35, 08.07.2024 - Pe masura ce trece timpul, Romania pare sa se transforme intr-un El Dorado modern, un loc unde orice este posibil daca ai banii necesari. De la cladiri impozante care iși fac loc pe plajele insorite pana la blocuri ridicate la marginea legii, realitatea urbanistica devine tot mai deranjanta. Copacabana…

Recente descoperiri in cazul tulburarii bipolare ar putea duce la noi interventii

12:50, 16.06.2024 - Oamenii de stiinta au identificat regiunile cerebrale care influenteaza raspunsul creierului la placere in cazul tulburarii bipolare, potrivit news.ro Un grup de cercetatori britanici de la University College din Londra (UCL) a identificat mecanisme cerebrale care se afla in spatele tulburarilor de…

Hipnoterapeut Eugen Popa: Cum sa scapi de frica de abandon

10:20, 05.06.2024 - Teama de abandon este, fara indoiala, una dintre cele mai frecvente și mai daunatoare forme de anxietate și una dintre cele mai puternice manifestari de autosabotare și suferința emoționala. Persoanele cu frica de abandon au tendința de a afișa comportamente și modele de gandire care le afecteaza profund…

Oamenii de știința vorbesc despre un mister uriaș: cineva sau ceva a intervenit in creația speciei umane, acum 2 milioane de ani

05:25, 24.05.2024 - Cercetatorii de la Institutul Gladstone de Știința a Datelor și Biotehnologie din SUA au lansat un studiu amplu pentru a clarifica momentul in care specia umana s-a separat de evoluția animalelor, dezvoltand conștiința și luciditatea. Cine a influențat evoluția creierului uman acum 2 milioane de ani?

Cercetatorii au rezolvat misterul „copacului vieții”

00:51, 21.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor baobabi, care au aparut acum 21 de milioane de ani in Madagascar. Potrivit studiilor ADN, emblematicii copaci au aparut in Madagascar acum 21 de milioane de ani. Semințele lor au fost transportate mai apoi de curenții oceanici pina in Australia…

Misterul ‘Copacului vieții’ a fost rezolvat de oamenii de știința. Povestea lui a inceput in urma cu 21 de milioane de ani

07:56, 16.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor arbori baobab. Conform studiilor ADN, acești arbori emblematici au aparut pentru prima data in Madagascar, in urma cu 21 de milioane de ani, scrie BBC. Semințele lor au fost ulterior transportate de curenții oceanici in Australia și, de asemenea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?