Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât timp trebuie să ții carnea de vită în cuptor. Secretul care o face fragedă și delicioasă

Publicat:

Carnea de vita este cea mai pretențioasa și trebuie gatita cu multa atenție. Multe gospodine o evita din acest motiv, insa cu ajutorul unui secret poți sa obții un preparat fraged și delicios. Iata cat timp trebuie sa o gatești la cuptor și care este temperatura recomandata, astfel incat sa aiba gustul pe care ți-l dorești.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dorada in crusta de sare la cuptor

00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…

Cea mai frageda friptura de porc la cuptor. Cu ce sa ungi carnea, pontul bucatarilor ca sa se topeasca in gura

09:51, 02.06.2024 - Friptura de porc la cuptor este una dintre cele mai iubite și apreciate preparate, fiind adesea centrul atenției la mesele festive și nu numai. Secretul unei fripturi de porc cu adevarat fragede și suculente consta in alegerea ingredientelor potrivite și aplicarea unor tehnici culinare esențiale. In…

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Cat se ține carnea de vita la cuptor ca sa iasa frageda. 5 secrete pe care trebuie sa le știe orice gospodina

13:20, 10.05.2024 - Fara doar și poate, carnea se numara printre alimentele preferate ale multora dintre noi. Aceasta poate fi gatita in diferite moduri, in funcție de preferințele fiecaruia și rezultatul dorit. Totuși, pentru a avea parte de un preparat delicios și fraged, trebuie sa ținem cont de anumite aspecte. Iata…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…


Ce parere ai despre aceasta stire?