Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care să nu o faci când îl prepari - Secretul bucătarilor

Publicat:
Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care să nu o faci când îl prepari - Secretul bucătarilor

  Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor. Carnea de miel nu este indicata persoanelor care au probleme cu ficatul, rinichii sau pancreasul ori afecțiuni cardio-vasculare așa ca trebuie sa o consume cu moderație, la fel și cele care au ținut post. Friptura de miel RETETA. Cum sa faci cea mai frageda friptura de miel la cuptor STUFATUL DE MIEL…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Cele mai delicioase 30 retete pentru dezlegare la pește. Toate combinațiile culinare de care ai nevoie pentru o masa savuroasa

00:11, 26.04.2024 - Crap cu rosii la cuptorIngrediente Crap cu rosii la cuptor500 g muschi de crap2 rosii6 catei mari de usturoicondimente pentru pestesareMod de preparare Crap cu rosii la cuptorBucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara putina sare, condimente. Bucatile…

Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca? 5 REȚETE de salate sanatoase pentru pachet

19:15, 16.04.2024 -  Iata cinci rețete de salate sanatoase, perfecte pentru a fi luate cu tine la munca.Salata cu Quinoa și Legume AsortateIngrediente:– Quinoa fiarta– Roșii cherry taiate in jumatate– Castraveți feliați– Ardei gras taiat cubulețe– Spanac proaspat tocat– Semințe de dovleac prajiteDressing:– Ulei de masline…

5 rețete de de salate sanatoase pentru pranzul de la munca. Ce sa iți iei la tine ca sa-ți țina de foame și nici sa nu cheltui banii inutil

14:21, 16.04.2024 - Salata cu Quinoa și Legume AsortateIngrediente:– Quinoa fiarta– Roșii cherry taiate in jumatate– Castraveți feliați– Ardei gras taiat cubulețe– Spanac proaspat tocat– Semințe de dovleac prajiteDressing:– Ulei de masline extravirgin– Suc de lamaie– Sare și piperMod de preparare: Amesteca toate ingredientele…

Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasa! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mancat vreodata: rețeta, pas cu pas

11:10, 01.03.2024 - Ingredientele de care ai nevoie: - orez pentru sushi - alge nori (foi de alge speciale pentru sushi)- oțet de orez- zahar- sare- pește proaspat (ton, somon sau crab stick)- legume proaspete (castraveți, avocado, morcovi)- wasabi (opțional, in funcție de gusturi)INSTRUCTIUNI- Clatește orezul cu apa rece…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?