Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât costă un brad natural și ce preț au brazii artificiali la Arad

Publicat:

Mai sunt doua saptamani pana la Craciun și cum in fiecare an bradul este nelipsit in casele tuturor familiilor, am dat și noi o tura... The post Cat costa un brad natural și ce preț au brazii artificiali la Arad appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Brazi artificiali ninși: magie in casa ta

10:15, 22.07.2024 - Brazii artificiali ninsi o alegere populara pentru cei care doresc sa aduca magia iernii in casele lor. Aceștia nu doar ca ofera un aspect estetic placut, dar aduc și numeroase avantaje practice.

Cumparari directe Constanta: Cat costa iluminatul arhitectural achizitionat de Școala Gimnaziala I.L. Caragiale Medgidia (DOCUMENT)

16:30, 06.07.2024 - Scoala Gimnaziala I.L. Caragiale Medgidia, judetul Constanta, cumpara direct de la Inovabuild ndash; AG SRL servicii tehnice de iluminat natural si artificial pentru cladiriScoala Gimnaziala I.L. Caragiale Medgidia, judetul Constanta, cumpara direct de la Inovabuild ndash; AG SRL servicii tehnice de…

Cel mai rar pește din lume, filmat in habitatul sau natural din Romania

11:20, 06.07.2024 - Aspretele, cel mai rar pește de din lume, a fost filmat in aceasta vara pentru prima oara, pe timp de noapte, in habitatul sau natural... The post Cel mai rar pește din lume, filmat in habitatul sau natural din Romania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cat costa inchirierea unui șezlong pe litoralul romanesc, anul acesta

08:35, 17.06.2024 - Ne aflam in plin sezon estival și turiștii incep deja sa-și petreaca vacanțele pe litoralul romanesc. Doar ca, e bine de știut, prețurile sunt mai... The post Cat costa inchirierea unui șezlong pe litoralul romanesc, anul acesta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Indulcitorii artificiali: risc dublu de atac de cord și AVC. Descoperirile surprinzatoare ale noilor studii

14:40, 07.06.2024 - Un studiu recent a legat xilitolul, un indulcitor cu conținut scazut de calorii utilizat in diverse alimente și produse de consum, de un risc aproape dublu de atac de cord, accident vascular cerebral și deces la persoanele care consuma cele mai mari niveluri de indulcitor.

Cați bani cere Banica Jr. pentru un concert! In ce condiții de superstar accepta sa cante la nunți

12:20, 17.05.2024 - Cat cere Banica Jr. pentru un concert! Mai celebru decat insași piesele sale, farmecul și antrenul energic al actorului cantareț transforma fiecare prezența scenica a sa in momente de bucurie și energie descatușata. Cel ce a invațat Romania sa se bucure de Craciun in ritm de rock ‘n roll , cel mai popular…

Foto/Video. Sub ochii polițiștilor din Arad, traficanții vand atat de natural țigarile incat pare ca locuiesc in „Orașul lor”

18:21, 14.05.2024 - Daca ne-am pune sa numaram de cate ori vedem personaje de la Fortuna care vand țigari de contrabanda sub nasul și ochii polițiștilor din Arad... The post Foto/Video. Sub ochii polițiștilor din Arad, traficanții vand atat de natural țigarile incat pare ca locuiesc in „Orașul lor” appeared first on Special…

Foto/Video. Sub ochii polițiștilor din Arad, traficanții vand atat de natural țigarile incat pare ca locuiesc in „Orașul lor”

14:21, 14.05.2024 - Daca ne-am pune sa numaram de cate ori vedem personaje de la Fortuna care vand țigari de contrabanda sub nasul și ochii polițiștilor din Arad... The post Foto/Video. Sub ochii polițiștilor din Arad, traficanții vand atat de natural țigarile incat pare ca locuiesc in „Orașul lor” appeared first on Special…


Ce parere ai despre aceasta stire?