Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foto/Video. Sub ochii polițiștilor din Arad, traficanții vând atât de natural țigările încât pare că locuiesc în „Orașul lor”

Publicat:

Daca ne-am pune sa numaram de cate ori vedem personaje de la Fortuna care vand țigari de contrabanda sub nasul și ochii polițiștilor din Arad... The post Foto/Video. Sub ochii polițiștilor din Arad, traficanții vand atat de natural țigarile incat pare ca locuiesc in „Orașul lor” appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politistul injunghiat vineri in atacul din orașul german Mannheim a murit

22:50, 02.06.2024 - Autoritatile germane au anuntat duminica decesul, in urma ranilor suferite, a unui politist injunghiat vineri in cap in timpul unui atac care a vizat o... The post Politistul injunghiat vineri in atacul din orașul german Mannheim a murit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Politistul injunghiat vineri in atac din orașul german Mannheim a murit

22:45, 02.06.2024 - Autoritatile germane au anuntat duminica decesul, in urma ranilor suferite, a unui politist injunghiat vineri in cap in timpul unui atac care a vizat o... The post Politistul injunghiat vineri in atac din orașul german Mannheim a murit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Șoferi de TIR, prinși in flagrant oferind mita polițiștilor de frontiera de la Nadlac 1

15:10, 22.05.2024 - Parchetul de pe langa Tribunalul Arad informeaza ca au fost prinși in flagrant doi șoferi de TIR in timp ce ofereau 700 euro drept mita... The post Șoferi de TIR, prinși in flagrant oferind mita polițiștilor de frontiera de la Nadlac 1 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Proiectul polițiștilor, “Școala in siguranța”, la final

09:25, 19.05.2024 - Proiectul derulat la nivel național, implementat și de polițiștii Biroului Siguranța Școlara, impreuna cu polițiștii din alte structuri ale IPJ Arad, precum și cu partenerii... The post Proiectul polițiștilor, “Școala in siguranța”, la final appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Acțiune de amploare a polițiștilor din Mehedinti: Contrabandiștii au ingropat tigarile si banii

18:20, 17.05.2024 - Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Mehedinti au pus, vineri, in executare patru mandate de perchezitie domiciliara la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu produse accizabile din comunele Livezile si Corlatel, de unde au fost ridicate

Foto/Video. Sub ochii polițiștilor din Arad, traficanții vand atat de natural țigarile incat pare ca locuiesc in „Orașul lor”

14:21, 14.05.2024 - Daca ne-am pune sa numaram de cate ori vedem personaje de la Fortuna care vand țigari de contrabanda sub nasul și ochii polițiștilor din Arad... The post Foto/Video. Sub ochii polițiștilor din Arad, traficanții vand atat de natural țigarile incat pare ca locuiesc in „Orașul lor” appeared first on Special…

Politisti injunghiați de traficanții de migranți, pe Autostrada Timisoara – Arad. Au tras 13 focuri de arma

15:30, 01.05.2024 - O panda intr-o parcare de tiruri pe Autostrada Timisoara – Arad, noaptea trecuta, s-a incheiat cu focuri de arma si doi polițisti de frontiera injunghiați. Agenții,... The post Politisti injunghiați de traficanții de migranți, pe Autostrada Timisoara – Arad. Au tras 13 focuri de arma appeared first…

1 an de inchisoare cu suspendare pentru ultraj asupra unui polițist. „O sa iți scot ochii aia de șoarece”

12:10, 12.03.2024 - Un barbat cu antecedente penale in strainatate a fost condamnat, saptamana trecuta, de Judecatoria Arad, la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru ultraj asupra... The post 1 an de inchisoare cu suspendare pentru ultraj asupra unui polițist. „O sa iți scot ochii aia de șoarece” appeared first on Special…


Ce parere ai despre aceasta stire?