Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care sunt stadiile iubirii: de la fluturaşi în stomac la stabilitate în cuplu

Publicat:

In viata reala, exista mai multe stadii ale iubirii, care difera atat in intensitate, cat si in constientizarea sentimentelor si in angajamentul asumat in relatia de cuplu dezvoltata cu partenerul. Psihologia a identificat, in total, cinci stadii ale iubirii. Iata care sunt acestea:

Stadiul 1: fluturasii in stomac

Desi denumirea poate fi cat se poate de puerila, chiar asa se manifesta primul stadiu al iubirii: prin acele emotii care-ti tulbura practic organismul generand senzatia de "fluturasi in stomac".

Acest stadiu echivaleaza cu fericirea anxioasa care incearca o persoana

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Horoscopul iubirii pentru luna mai 2024

08:26, 21.04.2024 - Luna mai este o luna frumoasa pentru casatorie. Planeta iubirii și a armoniei, Venus, se afla in Taur pana pe 24 mai, unde are statut de dominanta. Aceasta este una dintre cele mai bune perioade pentru a incheia o uniune oficiala. Tranzitul ajuta la pastrarea iubirii pentru mulți ani, la crearea unei…

Afacerea cu criptomonede, DEMASCATA de un personaj-cheie! Schema spalarii banilor in gașca lui Coldea

22:26, 18.04.2024 - Anca Alexandrescu: O sa va rog sa-mi povestiți cum a inceput totul. Ințeleg ca in anul 2021 ați intalnit un personaj. Dumneavoastra intenționați la acel moment sa faceți un cazino. Personajul respectiv - funcționar in cadrul Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc.Persoana anonima: In anul 2021…

Pensie 2024. Ultimele CALCULE! Cat va primi o persoana care are 35 de ani in campul muncii?

12:30, 15.03.2024 - Un astel de exemplu a fost dat recent chiar de ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, care a spus ca in cazul angajatului care a cotizat la sistemul de pensii timp de 35 de ani, la valoarea salariului minim pe economie, majorarea pensiei in urma recalcularii va fi de 80%.”Diferenta o reprezinta punctele…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

ANALIZA: Cum e platita munca celor din zona Turzii care sunt obligați sa presteze munca in folosul comunitații, pentru ca nu și-au platit unele amenzi?! Salar de ”derector”!

14:55, 28.02.2024 - Judecatoria Turda este implicata direct in procesul de evaluare al muncii prestate de catre persoanele care nu-și achita amenzile primite, prin stabilirea unui numar de ore/zile de munca in folosul comunitații, pentru ”plata” acelor amenzi ramase neachitate. Conform legislației in vigoare, o persoana…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș și Delia s-au sarutat, insa nu au spus ca formeaza un cuplu: "Nu vrem sa..." / VIDEO

21:36, 19.02.2024 - Sambata, dupa ce au avut o lunga discuție, Delia și Dediș s-au sarutat. Ulterior, Delia i-a marturisit Mariei ca nu știe daca Dediș este pregatit pentru un urmator pas intre ei. Se indoia chiar de ceea ce concurentul ar fi simțit inainte sa o sarute.


Ce parere ai despre aceasta stire?