Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAMPIONAT DE FOTBAL Lotul Portugaliei pentru EURO 2024

Publicat:
CAMPIONAT DE FOTBAL Lotul Portugaliei pentru EURO 2024

, selecționerul naționalei Portugaliei l-a inclus pe pe lista de 26 de jucatori care vor fi prezenți la turneul final din aceasta vara.  The post CAMPIONAT DE FOTBAL pentru EURO 2024 first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Cristiano Ronaldo, gest superb la ultimul amical al Portugaliei - Momentul care a devenit viral

23:45, 11.06.2024 - ​Portugalia a disputat marți seara ultimul meci de pregatire inaintea Campionatului European din Germania. Selecționata pregatita de Roberto Martinez a invins Irlanda cu scorul de 3-0. Momentul serii a avut loc insa inaintea fluierului de start.

Lotul Portugaliei pentru Euro-2024: Nu lipsesc Cristiano Ronaldo si Pepe

16:30, 21.05.2024 - Cristiano Ronaldo a fost inclus pe lista de 26 de jucatori dezvaluita, marti, de selectionerul Portugaliei, Roberto Martinez pentru Euro 2024. Castigator al Balonului de Aur de cinci ori, Ronaldo, in varsta de 39 de ani, va participa la al 11-lea sau turneu international major.

CAMPIONAT DE FOTBAL Adrian Rus pe lista preliminara a lui Edi Iordanescu

16:50, 20.05.2024 - Edi Iordanescu a anunțat lotul preliminar al „stranierilor” pentru cele doua meciuri amicale, cu Bulgaria și Liechtenstein, premergatoare participarii la turneul final a lui EURO.  The post CAMPIONAT DE FOTBAL Adrian Rus pe lista preliminara a lui Edi Iordanescu first appeared on Informatia Zilei .

FOTO: Echipa de fotbal Orient Blandiana, campioana in Liga 5 Alba cu doua etape inaintea finalului de campionat

11:36, 20.05.2024 - FOTO: Echipa de fotbal Orient Blandiana, campioana in Liga 5 Alba cu doua etape inaintea finalului de campionat Echipa de fotbal din Liga a 5 a județeana, Orient Blandiana, și-a asigurat matematic caștigarea titlului de campiona. Aceasta a invins o alta echipa de liga a 5 a, ACS Bagau, cu scorul de…

FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe

20:55, 10.05.2024 - PSG a fost eliminata in semifinalele Champions League, dupa 0-1 cu Borussia Dortmund, .... The post FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL Borussia Dortmund, prima finalista a Ligii Campionilor

15:05, 09.05.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in finala Champions League, dupa ce a invins, pe Parc des Princes, cu 1-0 pe Paris Saint Germain. Avand in vedere ca și in partida tur .... The post FOTBAL Borussia Dortmund, prima finalista a Ligii Campionilor first appeared on Informatia Zilei .

SUPERLIGA ROMANIEI SuperLiga Romaniei la fotbal, etapa a opta din play-out

12:05, 08.05.2024 - Cu o etapa inainte de finalul din play-out-ul  campionatului Superligii Romaniei la fotbal UTA Arad și- a așigurat locul 9, poziție care ii da dreptul sa joace un baraj cu echipa de pe locul 3 din play-off. The post SUPERLIGA ROMANIEI SuperLiga Romaniei la fotbal, etapa a opta din play-out first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?