Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUPERLIGA ROMÂNIEI SuperLiga României la fotbal, etapa a opta din play-out

Publicat:

Cu o etapa inainte de finalul din play-out-ul  campionatului la fotbal UTA Arad și- a așigurat locul 9, poziție care ii da dreptul sa joace un baraj cu echipa de pe locul 3 din play-off. The post SuperLiga Romaniei la fotbal, etapa a opta din play-out first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTBAL ROMANESC Meciul Rapid – FCSB a pus capat sezonului oficial din Superliga Romaniei la fotbal

18:46, 21.05.2024 - Odata cu meciul Rapid – FCSB, scor 2-0,  practic s-a pus capat sezonului oficial al Superligii Romaniei la fotbal, sezon 2023-2024. The post FOTBAL ROMANESC Meciul Rapid – FCSB a pus capat sezonului oficial din Superliga Romaniei la fotbal first appeared on Informatia Zilei .

ULTIMA ETAPA Superliga Romaniei la fotbal, ultima etapa

13:56, 17.05.2024 - Campionatul primei ligi la fotbal din Romania a ajuns in fața ultimei etape. O etapa care, in funcție de rezultate, poate aduce cateva modificari in structura clasamentului. The post ULTIMA ETAPA Superliga Romaniei la fotbal, ultima etapa first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Oașul caștiga cu Talna și trece pe primul loc in Elite

19:35, 10.05.2024 - Etapa intermediara de miercuri din Liga 4 Elite a avut imn program un derby important, cel dintre Oașul Negrești și Talna Orașu Nou.  The post FOTBAL SATMAREAN Oașul caștiga cu Talna și trece pe primul loc in Elite first appeared on Informatia Zilei .

LIGA ELITE LA FOTBAL Miercuri, 8 mai, se joca etapa a 20-a din Liga Elite la fotbal

09:36, 08.05.2024 - Miercuri, a doua zi dupa incheierea Sarbatorilor Pascale, conducerea AJF Satu Mare a luat decizia de a programa o etapa intermediara, a 20-a din campionat. The post LIGA ELITE LA FOTBAL Miercuri, 8 mai, se joca etapa a 20-a din Liga Elite la fotbal first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Echipele satmarene din L3 vor juca pe teren propriu in etapa intermediara din a treia zi de Paște

11:20, 07.05.2024 - Dupa meciurile programate in Vinerea Mare, echipele de fotbal din Liga 3 vor juca și in a treia zi de Paște.  Toate cele trei echipe din Liga 3 județul Satu Mare care  evolueaza in acest eșalon, .... The post FOTBAL SATMAREAN Echipele satmarene din L3 vor juca pe teren propriu in etapa intermediara…

MECIURI IN WEEKEND Liga 3 la fotbal, etapa a 4-a, play- off și play-out

10:15, 19.04.2024 - Olimpia MCMXXI și CSM Olimpia vor juca vineri și sambata la Sanmartin și Santandrei The post MECIURI IN WEEKEND Liga 3 la fotbal, etapa a 4-a, play- off și play-out first appeared on Informatia Zilei .

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

FOTBAL ROMANEASCA Incepe lupta din play-off și play-out din Superliga Romaniei la fotbal

10:06, 16.03.2024 - In acest week-end se da startul la partea a doua a campionatului de fotbal din Romania, Superliga cum, in mod pretențios, este denumita competiția de șefii mari de la Federație. The post FOTBAL ROMANEASCA Incepe lupta din play-off și play-out din Superliga Romaniei la fotbal first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?