Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BUCȘANI: Sfârșit tragic pentru un tânăr care suda un grătar

Publicat:

Un barbat de 35 de ani din Bucșani a murit in curtea casei sale. Tanarul suda un gratar, moment in Post-ul BUCȘANI: Sfarșit tragic pentru un tanar care suda un gratar apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost identificata femeia moarta in explozia din Craiova. Luminița Adriana a avut parte de un sfarșit tragic / FOTO

13:30, 18.04.2024 - Informații noi despre explozia din Craiova. A fost dezvaluita identitatea femeii care a murit noaptea trecuta. Alte trei persoane au fost ranite grav și au avut nevoie de ajutor medical. Mama femeii a fost dusa de urgența la spital. Luminița Adriana, insa, a avut parte de un sfarșit tragic.

SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina

09:15, 02.04.2024 - Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on Informatia Zilei .

Sfarsit tragic pentru un sofer pe A1

11:55, 12.03.2024 - Un barbat, in varsta de 54 de ani, a condus o autoutilitara pe A1 dinspre Timișoara inspre Lugoj, iar in dreptul localitații Recaș, se pare ca pe fondul unor afecțiuni medicale, a intrat in coliziune cu parapetul de pe partea dreapta a sensului de mers și s-a oprit pe banda de urgența. Din nefericire,…

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

Sfarșit tragic pentru o tanara de 19 ani. A murit dupa ce mașina in care era a fost lovita de TIR

21:15, 06.03.2024 - n eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism și o caruța. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o ambulanța SMURD și patru SAJ.In autoturism se aflau patru…

Sfarșit tragic pentru un baiat de 16 ani! Adolescentul a murit in timp ce juca fotbal, in Timiș

14:35, 26.02.2024 - Un baiat de 16 ani a avut parte de un sfarșit tragic! Adolescentul s-a stins din viața in timp ce se juca fotbal, in localitatea Biled din județul Timiș. Copilul nu a mai putut fi salvat, dupa ce și-a pierdut cunoștința.

Sfarșit tragic pentru un tanar de 23 de ani din Bistrita. A murit dupa ce a fost accidentat mortal de un tren

14:35, 20.02.2024 - Un accident feroviar a avut loc, marti, in judetul Bistrita Nasaud, unde un tren regio a lovit un tanar de 23 de ani. In urma evenimentului, barbatul a murit. Trenul a inregistrat peste jumatate de ora de intarziere. Accidentul a avut loc pe raza municipiului Bistrita. „Din primele date, trenul regio…

Sfarșit tragic pentru un barbat in varsta de 45 de ani. A fost lovit mortal de un tren, in Pitești

19:00, 05.02.2024 - Un barbat in varsta de 45 de ani a auvt un sfarșit tragic. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IPJ Argeș, acesta a fost lovit mortal de un tren in zona barierei CNCD din Pitești.


Ce parere ai despre aceasta stire?