Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SFÂRȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare într-un accident de mașină

Publicat:
SFÂRȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare într-un accident de mașină

Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda

11:05, 05.04.2024 - Procurorul a cerut o pedeapsa de 120 de ore de munca in folosul comunitații și interdicția de a conduce in Olanda timp de șase luni pentru șoferul roman The post PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda first appeared on Informatia Zilei .

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

ACCIDENT GRAV Mașina pierduta de sub control distruge un stalp și ajunge in primarie

10:41, 20.03.2024 - Cu o viteza semnificativa, mașina a doborat un stalp de iluminat și a rupt mai multe banci, pana cand s-a oprit in cladirea primariei. The post ACCIDENT GRAV Mașina pierduta de sub control distruge un stalp și ajunge in primarie first appeared on Informatia Zilei .

Sfarșit groaznic pentru un tanar, intr-un grav accident rutier. A fost aruncat la 25 de metri de mașina rasturnata pe camp

18:10, 11.03.2024 - Un șofer de 29 de ani din județul Vaslui a murit dupa ce mașina pe care o conducea s-a rasturnat pe camp, la marginea unui drum. Polițiștii au descoperit trupul tanarului aruncat la 25 de metri de caroserie.

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

Sfarșit tragic pentru o tanara de 19 ani. A murit dupa ce mașina in care era a fost lovita de TIR

21:15, 06.03.2024 - n eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism și o caruța. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o ambulanța SMURD și patru SAJ.In autoturism se aflau patru…

ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura

19:20, 26.02.2024 - Pompierii militari au intervenit luni, 26 februarie, in jurul orei 15.30, la un accident rutier produs pe raza centurii de ocolire a municipiului Satu Mare. The post ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura first appeared on Informatia Zilei .

Șofer de TIR din Borșa decedat intr-un tragic accident produs in județul Bihor

20:55, 13.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situații de Urgența Crișana al județului Bihor, Camelia Roșca, a afirmat ca ambii soferi au ramas incarcerati. The post Șofer de TIR din Borșa decedat intr-un tragic accident produs in județul Bihor first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?