Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PRIMUL ACCIDENT ÎN 43 DE ANI ÎN DOMENIU Șoferul român de TIR condamnat rapid în Olanda

Publicat:

Procurorul a cerut o pedeapsa de 120 de ore de munca in folosul comunitații și interdicția de a conduce in Olanda timp de șase luni pentru șoferul roman The post PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .

CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam

11:20, 09.04.2024 - Ca urmare a acestor incalcari, poliția i-a suspendat permisul de conducere. The post CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam first appeared on Informatia Zilei .

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina

09:15, 02.04.2024 - Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on Informatia Zilei .

TRANZACȚIE PE FACEBOOK Barbat din Alba Iulia condamnat pentru complicitate la falsificarea permisului de conducere

10:06, 29.03.2024 - Se pare ca individul roman a obținut acest permis fals in anul 2020, in timpul șederii sale in Germania The post TRANZACȚIE PE FACEBOOK Barbat din Alba Iulia condamnat pentru complicitate la falsificarea permisului de conducere first appeared on Informatia Zilei .

CONTROVERSA Liderul interlop roman Sanyi Negus eliberat din inchisoare dupa aproape 16 ani

09:50, 13.03.2024 - A fost condamnat in Italia in urma unei confruntari cu proxeneți albanezi, care s-a soldat cu moartea unei persoane. The post CONTROVERSA Liderul interlop roman Sanyi Negus eliberat din inchisoare dupa aproape 16 ani first appeared on Informatia Zilei .

Trei pompieri mehedințeni, salvatori pentru o mama și fiul ei

12:10, 07.03.2024 - Trei pompieri mehedințeni au fost salvatori pentru o mama și fiul ei, care au fost implicați, azi dimineața, intr-un accident rutier. Plt. adj. Ilie Ionuț, plt. adj. Dinca Bogdan și plt. adj. Șerban Constantin, in timp ce se indreptau spre subunitate, au intervenit la un accident rutier produs pe DN…

FUGA DIN ȚARA Șoferul implicat in tragicul accident din Cisnadie gasește refugiu in Germania

11:00, 03.03.2024 - El recunoaște și ca a avut o parte de vina in accident și ca va purta aceasta povara pe tot parcursul vieții The post FUGA DIN ȚARA Șoferul implicat in tragicul accident din Cisnadie gasește refugiu in Germania first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?