Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONTROVERSĂ Liderul interlop român Sanyi Neguş eliberat din închisoare după aproape 16 ani

Publicat:
CONTROVERSĂ Liderul interlop român Sanyi Neguş eliberat din închisoare după aproape 16 ani

A fost condamnat in Italia in urma unei confruntari cu proxeneți albanezi, care s-a soldat cu moartea unei persoane. The post CONTROVERSA Liderul interlop roman eliberat din inchisoare dupa aproape 16 ani first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Decizie definitiva: Danuț Lupu, eliberat! Fostul fotbalist trebuia sa execute 7 luni și 10 zile de inchisoare

17:46, 03.04.2024 - Danuț Lupu a fost condamnat, asta-toamna, la 7 luni și 10 zile de inchisoare pentru ca a condus fara permis in mai multe randuri. A obținut eliberarea condiționata in urma cu o luna, dar procurorii au facut contestație.Miercuri, s-a judecat apelul Parchetului.Decizie definitiva: Lupu, eliberat!Fostul…

TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion

11:16, 28.03.2024 - Reprezentanții biroului de Medicina a Muncii au fost și ei la locul tragediei și au constatat ca nu e vorba despre un accident de munca. The post TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion first appeared on Informatia Zilei .

Roman condamnat in Italia la 10 ani și 8 luni de inchisoare, reținut in Dolj. Ar fi obligat o fata de 14 ani sa se prostitueze

12:25, 20.03.2024 - Un barbat din Dolj a fost condamnat in Italia la 10 ani și 8 luni de inchisoare, dupa ce a obligat o fata de 14 ani sa se prostitueze, dar și sa desfașoare activitați umilitoare. Individul, pe numele caruia exista un mandat european de arestare in vederea extradarii, a fost prins intr-un sat din Dolj…

Danut Lupu a cerut judecatorilor sa fie eliberat din inchisoare! Declarații avocatului fostului internațional roman: „Regret fapta și doresc...”

15:15, 07.03.2024 - Dupa ce a ajuns in fața instanței, in cursul zilei de azi, Danut Lupu a cerut judecatorilor sa fie eliberat din inchisoare. Iata declarațiile avocatului fostului internațional roman, care ispseste acum o pedeapsa de 7 luni si 10 zile pentru ca a condus fara permis de conducere!

Danuț Lupu, in fața judecatorilor! Fostul fotbalist ar putea fi eliberat astazi din inchisoare / VIDEO

09:35, 07.03.2024 - Danuț Lupu a ajuns, in urma cu cateva momente, in fața instanței. In cursul zilei de azi, fostul fotbalist afla ce se va intampla, dupa ce a fost condamnat pentru ca a condus fara permis de mai multe ori. Fostul internațional roman, oficial al Clubului Sportiv Dinamo in momentul deciziei instanței,…

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.

Bacauanul Mario David, „Terninatorul” din Serie B

15:00, 31.01.2024 - Crescut la Academia de Fotbal „Cristian Ciocoiu” și debutant, la doar 15 ani, la seniorii Botoșaniului, internaționalul roman Under 16 ani a fost achiziționat in aceasta iarna de italienii de la Ternana Un predestinat Ii era ursit sa ajunga in Italia. Așa cum ii era scris sa ajunga fotbalist. Scris…


Ce parere ai despre aceasta stire?