Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONSECINȚE GRAVE Șofer român fără permis în Olanda după ce a aruncat țigări pe geam

Publicat:

Ca urmare a acestor incalcari, poliția i-a suspendat permisul de conducere. The post CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .

Un șofer roman a fost prins beat la volan, cu o alcoolemie imensa. Cu o zi inainte ii fusese suspendat permisul

15:00, 15.04.2024 - Un șofer a fost prins baut in trafic, dupa un control de rutina. Oamenii legii au ramas surprinși ca au aflat ca barbatul avea permisul suspendat cu exact o zi inainte. Alcoolemia inregistrata era, de asemenea, una foarte mare. Șofer baut, prins fara permis la volan Barbatul a fost tras pe dreapta de…

Un șofer roman care a aruncat un pachet de țigari pe geamul mașinii a ramas fara permis, in Olanda

07:41, 09.04.2024 - Un roman a ramas fara permis de conducere in Olanda, dupa ce polițiștii l-au vazut cand a aruncat pe geamul mașinii un pachet de țigari și l-au oprit. La control, au descoperit mai multe incalcari ale legilor rutiere, relateaza cotidianul regional de Gerderlander.In varsta de 29 de ani, romanul circula…

PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda

11:05, 05.04.2024 - Procurorul a cerut o pedeapsa de 120 de ore de munca in folosul comunitații și interdicția de a conduce in Olanda timp de șase luni pentru șoferul roman The post PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda first appeared on Informatia Zilei .

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion

11:16, 28.03.2024 - Reprezentanții biroului de Medicina a Muncii au fost și ei la locul tragediei și au constatat ca nu e vorba despre un accident de munca. The post TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion first appeared on Informatia Zilei .

Mark Rutte despre Klaus Iohannis: "Un om exceptional!" | Cei doi vizeaza sefia NATO

16:31, 21.03.2024 - Premierul demisionar din Olanda, Mark Rutte, despre care presa internaționala a relatat ca este susținut de SUA pentru funcția de Secretar General al NATO, a folosit un adjectiv fara grad de comparație la adresa președintelui roman Klaus Iohannis.

ACCIDENT LA BOGHIȘ Un șofer baut și fara permis s-a izbit de un stalp de curent

19:15, 12.02.2024 - Sambata, 10 februarie a.c., in jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurala Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, in localitatea Boghiș. The post ACCIDENT LA BOGHIȘ Un șofer baut și fara permis s-a izbit de un stalp de curent first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?