Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT GRAV Mașină pierdută de sub control distruge un stâlp și ajunge în primărie

Publicat:

Cu o viteza semnificativa, mașina a doborat un stalp de iluminat și a rupt mai multe banci, pana cand s-a oprit in cladirea primariei. The post ACCIDENT GRAV Mașina pierduta de sub control distruge un stalp și ajunge in primarie first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: MOISEI – Un gorjean s-a izbit cu mașina de un stalp apoi a ”zburat” in raul IZA

10:20, 16.04.2024 - Astazi dimineața a avut loc un grav accident de circulație pe DJ186 in localitatea Moisei. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat intr-un stalp din stanga direcției de mers. Apoi mașina a fost aruncata in albia raului Iza. In urma impactului șoferul și un pasager au fost raniți, fiind transportați…

SATU NOU DE SUS: Un autoturism a intrat intr-un stalp de electricitate, o persoana ranita

10:20, 16.04.2024 - Accident rutier la intrare in localitatea Satu Nou de Sus. Un autoturism a intrat intr-un stalp de electricitate. The post SATU NOU DE SUS: Un autoturism a intrat intr-un stalp de electricitate, o persoana ranita first appeared on Informatia Zilei .

SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina

09:15, 02.04.2024 - Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on Informatia Zilei .

Șofer la spital dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp, la Timișoara. Alte doua persoane au fost ranite

22:00, 13.03.2024 - Accident de circulație cu trei raniți, miercuri seara, la Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul autoturismului cu care a intrat intr-un stalp. Polițiștii au deschis un dosar penal.

ULTIMA ORA: Accident feroviar – Mașina lovita de tren langa Auchan Baia Mare

09:30, 06.03.2024 - In urma cu puțin timp la intrare in municipiul Baia Mare a avut loc un accident feroviar. The post ULTIMA ORA: Accident feroviar – Mașina lovita de tren langa Auchan Baia Mare first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura

19:20, 26.02.2024 - Pompierii militari au intervenit luni, 26 februarie, in jurul orei 15.30, la un accident rutier produs pe raza centurii de ocolire a municipiului Satu Mare. The post ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Accident pe DN1, la Beclean. A intrat cu mașina in stalp

16:30, 13.02.2024 - In urma cu puțin timp, pe DN1, in zona localitații Beclean, a avut loc un accident de circulație. In accident a fost implicat un autoturism, care ar fi ieșit in afara parții carosabile și a lovit un stalp, ca urmare a pierderii controlului asupra direcției de mers de catre conducatorul acestuia. In…


Ce parere ai despre aceasta stire?