Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să faci cu 15 minute înainte să scoţi cozonacii din cuptor. Aşa nu se vor arde, dar se vor coace în interior

Publicat:
Ce trebuie să faci cu 15 minute înainte să scoţi cozonacii din cuptor. Aşa nu se vor arde, dar se vor coace în interior

Mai sunt doar cateva zile pana la Paște, iar gospodinele se pregatesc sa organizeze masa pentru sarbatorile pascale. Cozonacul este desertul delicios nelipsit de pe meselor romanilor, dar pentru ca el sa iasa perfect, este musai sa știți ce trebuie facut cu 15 minute inainte sa il scoți din cuptor. Asa nu se vor arde […] The post Ce trebuie sa faci cu 15 minute inainte sa scoti cozonacii din cuptor. Asa nu se vor arde, dar se vor coace in interior appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci cu cozonacul intarit. Retetele pe care trebuie sa le testezi dupa Paste, asa nu arunci nimic

14:10, 07.05.2024 - Cozonacii sunt pufoși, așa ca au tendința de a se intari destul de repede. Și pentru ca nimanui nu ii place un cozonac tare, exista cateva rețete pe care le poți face din acest preparat tradițional. Iata ce sa faci cu cozonacul intarit: de la budinci delicioase la cuptor pana la friganele dulci și perfecte…

Ce a descoperit o romanca in cozonacul cumparat din magazin. A avut un șoc cand a ajuns acasa și l-a taiat

12:50, 04.05.2024 - Ce a pațit o romanca atunci cand a cumparat un cozonac. A desfacut amblajul și a avut parte de un mare șoc odata ce a vazut conținutul. Atenție mare la tot ce cumparați de Paște, riscați sa aveți parte de experiențe neplacute. Ce a gasit o romanca intr-un cozonac din comerț In ultima vreme, mai […]…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Cati cozonaci ies dintr-un kilogram de faina. Calculul patiserilor in functie de tavile folosite

20:00, 26.04.2024 - Te pregatești pentru masa organizata de Paște? Playtech Știri iți dezvaluie secretele patiserilor pentru cel mai bun cozonac. Calculul celor experimentați in domeniu iți arata cata faina sa folosești, in funcție de cați cozonaci vrei sa pui pe masa. Cate deserturi poți prepara din 1 kilogram de faina.…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cozonac de Paște, rețeta preferata a lui Arsenie Boca

18:10, 10.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, iar rețeta preferata de Arsenie Boca era facuta la manastire de fiecare sarbatoare. Tradiția spune ca in Joia Mare se pun cozonacii la dospit și tot in aceasta zi se vopsesc ouale. Daca vrei sa faci cozonac de Paște dupa rețeta preferata a lui Arenei Boca,…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…


Ce parere ai despre aceasta stire?