Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătrână violată în propria casă de un recidivist. Fusese liberat condiționat în urma unui alt viol

Publicat:

Un barbat din Braila a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol si violare de domiciliu. A patruns in locuinta unei femei de 82 de ani si a obligat-o sa intrețina raporturi sexuale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Importanța menținerii unei temperaturi corecte in locuința

12:30, 29.05.2024 - Cu toții ne dorim o locuința confortabila și care sa ne ofere un mediu de trai sanatos. Atunci cand vine vorba de confortul și bunastarea in locuința, temperatura ambientala joaca un rol foarte important.Menținerea unei temperaturi corecte in casa nu este doar o chestiune de confort, ci și una de sanatate…

Radu Mazare va fi liberat condiționat din inchisoare, printr-o decizie definitiva a instanței

17:55, 27.05.2024 - Radu Mazare va fi liberat condiționat din inchisoare, printr-o decizie definitiva a instanței. Fostul primar al Constanței a executat 5 ani din cei 9 ani de inchisoare, pedeapsa rezultata din contopirea sentințelor in cazul retrocedarilor ilegale și dosarul Polaris. Citește și: Copil de 8 ani, cazut…

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violata ani la rand de propria mama

18:06, 26.04.2024 - O femeie in varsta de 31 de ani a fost arestata preventiv, vineri, pentru ca și-a violat in repetate randuri fiica de 13 ani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. 

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.


Ce parere ai despre aceasta stire?