Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Ce înseamnă să fii logodit”. Gluma pe care trebuie să o împărtășești și cu prietenii

Publicat:

Este din nou zi de lui, adica un nou inceput de saptamana, iar daca vrei sa ai parte de o saptamana buna, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Ce fac femeile cand se plictisesc de Facebook?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

00:30, 15.04.2024 - Ai nevoie sa auzi o gluma buna? Am gasit cele mai tari bancuri pe care sa le spui tuturor prietenilor și familiei tale. Vei reuși, cu siguranța, sa aduci zambetul pe buze cuiva atunci cand vei spune o gluma amuzanta cand se așteapta mai puțin.

Ministru’ Barbu se sucește! Afirmatia legata de Ceausescu: ”o gluma, o ironie (..)și numai oamenii inteligenți știu de gluma și ironie”

17:50, 25.03.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a susținut luni, in Parlament, ca afirmatia sa legata de Nicolae Ceausescu ar fi fost o ironie, iar cei care nu au inteles-o o pot considera o „declaratie neinspirata”. Intr-o reacție anterioara, Barbu a dat vina pe oboseala și pe „perioada incarcata” pentru declarațiile…

Copil de 16 ani mort cu zile, in Timiș! Operatoarea 112 a crezut ca este o gluma

20:05, 16.03.2024 - Un caz cutremurator a avut loc in luna februarie in Timiș, insa se pare ca a fost mușamalizat de autoritați. Un copil de 16 ani a murit pe terenul de fotbal, deoarece ajutorul a sosit mult prea tarziu. Un copil de 16 ani a murit cu zile, in județul Timiș. Așa spun toate rudele, dar și prietenii adolescentului.…

GSP: „N-ați vazut la Bouchard? E SUA, nu Cioflingeni!". Ion Țiriac, iritat de o decizie a Simonei Halep: „Vai de mine și de mine!"

10:36, 14.03.2024 - In studioul GSP, prezent pentru o ediție speciala a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, fostul jucator de tenis Ion Țiriac (84 de ani) a comentat situația Simonei Halep, care abia revine in circuit, dupa ce TAS i-a scurtat perioada de suspendare la 9 luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Craciunescu a reacționat dupa ce Porumboiu l-a facut praf in studio-ul GSP : „Il dau in judecata” + S-a luat și de Naum in direct: „Ești avocatul lui și nu știu eu?”

00:25, 29.02.2024 - Ion Craciunescu, fostul arbitru internațional, a anunțat ca il da in judecata pe Adrian Porumboiu, dupa declarațiile acestuia de la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Porumboiu l-a jignit in repetate randuri pe Craciunescu in studio-ul Gazetei Sporturilor, deranjat de faptul ca Ion nu și-a cerut scuze…

Razboi? S-o credeți voi! Despre efectele propagandei de razboi in UE

11:06, 08.02.2024 - In Europa s-au extins și intețit protestele fermierilor. Ca un soi de raspuns, din ce in ce mai mulți lideri din zona armatei și ministerelor apararii avertizeaza ca vom intra in razboi. Cu cat opinia populara e mai antirazboi, cu atat mai razboinici au devenit liderii noștri. De ce?E simplu. Razboiul…


Ce parere ai despre aceasta stire?