Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bacău: Deputatul Nicu Marcu a demisonat din PNL

Publicat:

Deputatul PNL Nicu Marcu, ales in Colegiul 1 Bacau, și-a anunțat, duminica, demisia din partid, el acuzand faptul ca PNL a "a devenit mașina de spalat a imaginii PDL".

Foto: (c) Mihai POZIUMSCHI/AGERPRES ARHIVA

El și-a motivat decizia prin faptul ca partidul pe lista caruia a fost introdus și, apoi, susținut la propunerea primarului municipiului Bacau, ,,a devenit mașina de spalat a imaginii PDL".

Nicu Marcu a fost votat în alegerile parlamentare din 2012 de 11.941 de bacauani.

Mai mulți liberali bacauani

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care un tanar și-a spalat mașina cu șampanie in fața Palatului Culturii din Iași. Imagini virale

13:00, 05.06.2024 - Un tanar din Iași, cu zeci de urmaritori pe platforma de divertisment TikTok, a facut furori zilele trecute, dupa ce a ales sa iși spele mașina cu șampanie in fața prestigioasei cladiri din oraș. Iata de ce a recurs la acest gest!

Cum faci ca prosoapele aspre sa redevina moi și pufoase. Trucul incredibil de simplu, dar puțin cunoscut

21:06, 03.06.2024 - Pentru ca prosoapele sa-și pastreze cat mai mult timp calitațile trebuie sa știți, de la inceput, cum se spala. Astfel, daca nu le supuneți unor condiții extreme, cum ar fi un spalat dur, durata lor de viața va crește in mod natural.Pentru a face prosoapele sa redevina moi, nu le bagați direct la mașina…

VIDEO Un cunoscut influencer și-a spalat cu șampanie mașina de lux in fața Palatului Culturii din Iași

21:01, 03.06.2024 - Un cunoscut influencer roman, care are milioane de vizualizari pe TikTok, a comis o aroganța maxima: Și-a spalat bolidul de lux cu șampanie chiar in fața Palatului Culturii din Iași. Motivul gestului sau? Sarbatorea ca a obținut permisul de conducere. @andyandrei..

Pune 5 frunze de dafin in mașina de spalat. Efectul e fabulos, doar așa vei proceda de acum incolo

16:45, 26.04.2024 - Folosita in bucatarie, dar și vedeta unor trucuri pentru ingrjirea casei, aceasta planta aromatica are numeroase utilizari inedite. Afla, din randurile de mai jos, de ce ar trebui sa pui cinci frunze de dafin in mașina de spalat. Vei fi uimit de efect. De ce e bine sa pui cinci frunze de dafin in mașina…

Bebelușul gasit mort in mașina de spalat a fost strangulat. Ce a dezvaluit raportul de necropsie

14:21, 17.04.2024 - Potrivit raportului preliminar de necropsie, bebelușul a fost nascut la termen, dar imediat dupa aceea mama lui l-a strangulat. Expertiza psihiatrica a stabilit ca femeia a avut discernamant la momentul comiterii gestului necugetat.

Bebelușul gasit mort in mașina de spalat, in Suceava, a avut parte de o moarte cumplita. Ce a dezvaluit raportul preliminar de necropsie

11:35, 17.04.2024 - Apar noi detalii in cazul bebelușului din Suceava gasit mort in mașina de spalat. Potrivit raportului preliminar de necropsie, acesta a fost strangulat.Raportul preliminar de necropsie a indicat ca fatul a fost nascut la termen, insa a avut parte de o moarte violenta.

Nou-nascut abandonat intr-o mașina de spalat. Pruncul a murit, lauza este anchetata de polițiști

17:36, 18.03.2024 - Polițiștii din Suceava ancheteaza o femeie de 32 de ani pentru pruncucidere. Femeia a mers la spital cu dureri dupa naștere, iar medicii au aflat ca aceasta iși abandonase copilul nou-nascut intr-o mașina de spalat.


Ce parere ai despre aceasta stire?