Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion prăbuşit din cauza ceţii. Pasagerii nu au supravieţuit

Publicat:

Doi barbați și-au pierdut viața dupa ce avionul in care se aflau s-a prabușit din cauza ceții.

Serviciul de ambulanța și poliția au fost alertate in legatura cu accidentul, insa pana au ajuns in locul respectiv, cele doua victime au murit.  

Martorii spun ca avionul s-a prabușit intr-un copac din Tewkesbury, Anglia, potrivit Metro

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Prețurile unor case de lux din SUA s-au prabușit din cauza schimbarilor climatice

14:45, 16.06.2024 - Casele de lux de pe mai multe plaje din SUA iși pierd rapid din valoare din cauza efectelor schimbarilor climatice. Unele proprietați au pierdut chiar mai mult de jumatate din valoare. O casa listata la prețul de 2 milioane de dolari s-a vandut cu 600.000 de dolari, potrivit mediafax.

Avion ce aparținea zborului memorial al bataliei Marii Britanii, prabușit - Pilotul, decedat

22:40, 25.05.2024 - Un pilot a murit dupa ce un avion Spitfire s-a prabușit pe un camp din apropierea unei stații RAF din Lincolnshire, au anunțat autoritațile. Avionul emblematic aparținea zborului memorial al bataliei din Marea Britanie, cu baza la RAF Coningsby, aflata in apropiere, a declarat RAF, potrivit mediafax.

Crima din Crangași - Mama ucigașului de 16 ani face declarații șocante: Barbatul s-a impiedicat, nu a cazut de la lovituri!

12:21, 22.05.2024 - Crima din Crangași a șocat o țara intreaga, acum și rudele criminalilor surprind cu declarații revoltatoare. Rudele tinerilor criminali sfideaza din nou!Mama ucigașului de 16 ani susține acum ca victima nu s-a prabușit in strada din cauza loviturilor primite, ci sa s-ar fi impiedicat cand alerga.…

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Un elicopter Mi-24 s-a prabușit in Marea Neagra

16:25, 10.04.2024 - Un elicopter Mi-24 s-a prabușit in timp ce efectua un zbor programat deasupra Marii Negre in zona coastei de vest a Crimeii, scrie TASS. „In timp ce efectua un zbor programat deasupra Marii Negre in zona coastei de vest a Republicii Crimeea, pe 10 aprilie 2024, in jurul orei 6:00, ora Moscovei, s-a…

Permise și angajari in instituții publice, fara Bacalaureat. DNA a intrat pe fir

10:41, 10.04.2024 - Noua persoane au fost trimise in judecata de DNA dupa ce ar fi comis mai multe infracțiuni de trafic de influența și cumparare de influența. Dosarul vizeaza angajarea unor persoane in institutii publice,obtinerea  permisului  de conducere sau a diplomei de Bacalaureat. In total, noua inculpati, dintre…

O mama cu trei copii a ajuns in stare grava la spital. Cauza - consumul de peste congelat

19:40, 08.04.2024 - Patru persoane au fost spitalizate in stare grava dupa ce au consumat peste congelat achizitionat de la un magazin local. Din cauza lipsei de garda la Sectia de Boli Infectioase din Roman, pacientii au fost trimisi la Bacau pentru tratament. Mama si cei trei copii s au infectat cu toxina botulinica,…


Ce parere ai despre aceasta stire?