Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aspirina, testată ca posibil medicament pentru COVID19 într-un studiu clinic realizat în Marea Britanie

Publicat:


Oamenii de stiinta din spatele studiului clinic Recovery, care analizeaza o gama de potentiale tratamente pentru COVID-19, au declarat ca vor include în teste aspirina, utilizata în mod obisnuit pentru proprietatea de a subtia sângele.


&"Exista o justificare clara pentru a crede ca aceasta (aspirina) ar putea fi benefica, si este sigura, ieftina si disponibila pe scara larga&", a declarat , cercetator din cadrul studiului clinic.

Aspirina ar putea opri formarea cheagurilor de sânge…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avioane de lupta staționate in Romania au fost trimise sa apere Israelul de atacurile iraniene cu drone -SURSE

10:55, 15.04.2024 - Este vorba de patru din cele șase avioane Eurofighter Typhoon staționate in Romania, la baza 57 Aeriana de la Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta.Acestea au fost puse in alerta și au plecat, inca de vineri, spre Orientul Mijlociu, informeaza surse militare. Oamenii lui Biden, mesaj TRANȘANT pentru…

Povestea romanului care spala mașinile regelui Charles. „M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui“

14:16, 11.04.2024 - Un tanar din Tecuci (Galați) plecat sa munceasca in Marea Britanie și-a deschis propria firma, iar seriozitatea și munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent mașinile Casei Regale, dar și pe cele ale altor celebritați din insula.

Revoluție in criminalistica - Amprentele digitale vor putea fi dezvaluite in doar 10 secunde / Cum este posibil

00:10, 24.03.2024 - Oamenii de știința au dezvoltat un spray revoluționar care utilizeaza o proteina din meduze pentru a dezvalui amprentele digitale in doar 10 secunde. Instrumentul util a fost dezvoltat de o echipa de la Universitatea Normala din Shanghai , in colaborare cu profesorul Tony James, chimist de la Universitatea…

Science Report: Natura nu s-a „vindecat” in timpul restricțiilor din timpul pandemiei COVID ● Un fenomen cosmic unic intr-o viața de om va putea fi observat in lunile urmatoare ● Oamenii iși pierd abilitatea de a digera plante

18:16, 19.03.2024 - Natura nu s-a „vindecat” in timpul restricțiilor din timpul pandemiei COVID ● Un fenomen cosmic unic intr-o viața de om va putea fi observat in lunile urmatoare ● Oamenii iși pierd abilitatea de a digera plante

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Cristian Popescu Piedone, pas cu pas catre Primaria Capitalei: 51.7% in ultimul sondaj

12:35, 29.02.2024 - Creșterea spectaculoasa in sondaje și reacția bucureștenilor cu privire la dosarul ANI schimba perspectivele alegerilor. Cristian Popescu Piedone, actualul primar al sectorului 5, devine tot mai aproape de a ocupa funcția de primar general al Capitalei, conform ultimului sondaj realizat in randul alegatorilor.…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…

Oamenii de știința din Japonia au realizat un experiment și au dezvaluit cum sa devii mai deștept in 3 minute

05:11, 18.02.2024 - Un studiu realizat de specialiști de la Universitatea Tsukuba din Japonia face lumina in ceea ce privește relația dintre muzica și activitatea de mișcare și funcția creierului. Rezultatele, publicate in revista IBRO Neuroscience, indica faptul ca doar citeva minute de dans pe muzica ritmata pot imbunatați…


Ce parere ai despre aceasta stire?