Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angajat al Ambulanţei Bihor, acuzaţii grave conducerii. Asistenții ar fi primit costume de grădinărit pentru protecția împotriva coronavirusului

Publicat:

Coronavirusul a dus la declansarea unui scandal la ! Totul a inceput dupa ce un angajat a acuzat conducerea institutiei ca a achizitionat combinezoane de protectie folosite in constructii sau in gradinarit.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Silvestru Șoșoaca nu mai are ordin de protecție impotriva Dianei Șoșoaca! Senatoarea a facut acuzații grave: ”Nu ma intereseaza nici daca traiește, nici daca moare”

16:15, 05.04.2024 - Vești proaste pentru Diana Șoșoaca! A fost anulat ordinul de protecție pe care l-a obținut impotriva soțului ei! Silvestru Șoșoaca este foarte revoltat de situația in care se afla și a facut declarații tranșante la adresa soției sale, care se pregatește sa divorțeze de el.

UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI Controverse la Facultatea de Jurnalism: O ancheta interna dezvaluie acuzații grave impotriva unui cadru didactic

11:30, 23.03.2024 - Comisia de Etica a Universitații din București constata, intr-un punct de vedere publicat miercuri pe site-ul universitații, incalcarea Codului de etica al UB in ceea ce privește faptele de abuz de putere .... The post UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI Controverse la Facultatea de Jurnalism: O ancheta interna…

Acuzatii grave la adresa prefectului de Olt, Mario de Mezzo, care spune ca lucreaza la Primaria Slatina ca sa fie primit de oameni in scarile de bloc

13:56, 08.03.2024 - Mario de Mezzo, prefectul judetului Olt, este acuzat ca s-ar da drept angajat al Primariei Slatina pentru a intra in scarile de bloc cu interfon din oras, scopul fiind acela de a stranse semnaturi pentru organizarea unui referendum.

Bebeluș din Moldova, mort la naștere, in Italia! Mama fetiței face acuzații grave impotriva medicilor

15:01, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc intr-un spital din Italia, unde o tanara mama moldoveanca a pierdut și-a pierdut copilul la naștere. Acuzații grave sunt indreptate catre personalul medical, in urma unui adevarat calvar trait de mama copilului.

Mire din Targoviște, acuzații grave la adresa lui Florin Salam. „Regele Manelelor” nu s-ar fi prezentat la nunta, deși a primit bani / VIDEO

10:25, 01.02.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show, un mire din Targoviște, Laurențiu Bițu, a facut acuzații grave la adresa lui Florin Salam. „Regele Manelelor” nu s-ar fi prezentat la nunta, deși a primit bani. Iata ce marturisiri au facut mirele și avocatul acestuia, Ciprian Iacob!


Ce parere ai despre aceasta stire?