Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angelina Jolie, noi acuzații grave împotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

Publicat:

Scandalul de la Hollywood continua! a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul . Ce s-a discutat din nou la din .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Continua scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actorul, acuzat de fosta soție ca ar fi agresat-o in fața copiilor

17:40, 08.04.2024 - Razboiul dintre Angelina Jolie (48 ani) și Brad Pitt (60 ani) este departe de a se fi incheiat. Chiar daca cele doua vedete de la Hollywood au divorțat de cațiva ani, se pare ca sunt in continuare la cuțite. Actrița il acuza pe fostul soț ca a batut-o de fața cu copiii lor și inainte de incidentul […]…

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Dezvaluire rușinoasa despre actorul Brad Pitt

18:05, 05.04.2024 - Brad Pitt ar fi batut-o de mai multe ori pe Angelina Jolie. Avocații Angelinei Jolie au susținut ca fostul ei soț, Brad Pitt, a fost abuziv fizic fața de ea inainte de un incident cu avionul din 2016, care a culminat cu divorțul, relateaza The Independent .. Fostul cuplu are si acum o disputa legala…

Silvestru Șoșoaca nu mai are ordin de protecție impotriva Dianei Șoșoaca! Senatoarea a facut acuzații grave: ”Nu ma intereseaza nici daca traiește, nici daca moare”

16:15, 05.04.2024 - Vești proaste pentru Diana Șoșoaca! A fost anulat ordinul de protecție pe care l-a obținut impotriva soțului ei! Silvestru Șoșoaca este foarte revoltat de situația in care se afla și a facut declarații tranșante la adresa soției sale, care se pregatește sa divorțeze de el.

Ce salarii primeau angajații din Gașca Zurli. Acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: ”Am facut pe șoferul pentru...”

17:30, 27.03.2024 - Scandalul din Gașca Zurli continua! Dupa ce bucatarul Lulu a inceput seria dezvaluirilor neștiute, un alt fost angajat a intervenit cu auczații grave la adresa Mirelei Retegan! Iata ce salarii incaseaza lunar angajații din Gașca Zurli și ce ar trebui sa faca, dincolo de atribuțiile lor.

Acces Direct. Ce a declarat in fața polițiștilor patronul lui Danuț, cel caruia Mario ii aduce acuzații grave. Ar fi ajuns sa se certe de la un teren: „Avea urme de violența” / VIDEO

19:06, 07.03.2024 - Mario incearca de mai bine de cinci ani sa arate ca nu a fost vinovat in scandalul cu Danuț, ingrijitorul de animale care lucra pentru Viorel. In schimb, patronul are o varianta diferita și spune ca, de fapt, Mario a fost cel care a inceput scandalul și tot cel care l-a lovit pe Danuț.


Ce parere ai despre aceasta stire?