Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Bănică, FOTOGRAFIE de SENZAŢIE din vacanţă: bronzată şi în costum de baie

Publicat:

a postat fotografia, in care apare in costum de baie, langa o piscina, spunandu-le fanilor sai de pe Facebook ca le trimite "pupici din PortAventura", celebra statiune si numele unui parc de distractii din Spania.

Vedeta a postat, la inceputul saptamanii, o fotografie cu ea si fiica sa in aeroport, explicand ca se pregatesc pentru o vacanta.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Vacanța de vedeta. Amalia Nastase, sfaturi utile pentru o vacanța de vis in Paris! Fosta soție a lui Ilie Nastase a vizitat locuri exclusiviste: ”Casa lui era...” / VIDEO

15:55, 13.04.2024 - Ediția de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta a inceput cu un invitat de excepție! Amalia Nastase a vizitat locuri spectaculoase din Paris, iar acum a venit cu sfaturi utile pentru turiștii care iși doresc sa ajunga acolo. Iata ce locuri nu trebuie sa ratezi și de ce buget ai nevoie!

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.

Andreea Balan, apariție provocatoare din vacanța. Vedeta i-a provocat pe fani: ‘Swipe sa vedeți’ FOTO

21:35, 29.02.2024 - Andreea Balan face senzație pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat o imagine provocatoare chiar pe profilul ei, care a pus la incercarea imaginația fanilor. Vedeta s-a fotografiat in toata splendoarea, in timp ce se relaxa in Rio de Janeiro. Andreea Balan, provocatoare pe Internet Andreea Balan…

Star Matinal. Laura Cosoi, dezvaluiri din culisele emisiunii „Vacanța de vedeta”. Premiera va avea loc sambata aceasta: „Este un concept care imi este drag” / VIDEO

13:40, 21.02.2024 - Laura Cosoi este gazda emisiunii „Vacanța de vedeta”, emisiune ce va avea premiera sambata aceasta, de la ora 15.00, pe Antena Stars. Actrița spune ca a acceptat cu drag noul proiect și simte ca i se potrivește de minune, asta pentru ca printre marile ei pasiuni se numara, evident, și calatoriile.


Ce parere ai despre aceasta stire?