Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Cum este văzut cursul leului de analiști?

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Cum este văzut cursul leului de analiști?

Moneda naționala a profitat de reducerea aversiunii fața de risc. Cursul euro a scazut de la 4,9771 la 4,9759 lei iar cotațiile au coborat la 4,975 – 4,977 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Cursul euro a urcat la maximul ultimelor patru saptamani

12:35, 16.04.2024 - Afirmația facuta de oficialii de la Teheran ca nu ar mai urma un nou atac asupra Israelului și intarzierea unui raspuns armat din partea Ierusalimului a calmat... The post ANALIZA ECONOMICA Cursul euro a urcat la maximul ultimelor patru saptamani first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv

12:41, 26.03.2024 - Tendința de ușoara apreciere a leului, conturata la sfarșitul saptamanii trecute, s-a menținut și la inceputul celei prezentate. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA A șasea ședința consecutiva de depreciere a cursului euro

19:25, 13.03.2024 - Moneda naționala a ramas cea mai stabila din regiune fața de euro, in timp ce dolarul și francul elvețian au cunoscut creșteri ale cursului. The post ANALIZA ECONOMICA A șasea ședința consecutiva de depreciere a cursului euro first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au stagnat

18:45, 13.02.2024 - Data de 13 nu a fost una cu ghinion pentru leu care s-a menținut stabil fața de principalele valute, in ziua in care BNR a decis sa mențina dobanda de politica monetara The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au stagnat first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul euro, in apreciere ușoara

18:36, 07.02.2024 - Volumul ieșirilor de capital speculativ din țarile de la marginea zonei euro s-a redus, dupa ce piața financiara a dat semne de calmare, dar tendința de depreciere a monedelor s-a menținut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul euro, in apreciere ușoara first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Moneda americana s-a apreciat

18:55, 06.02.2024 - Aprecierea monedei americane, care a atins un maxim al ultimelor 11 saptamani fața de un coș al principalelor valute, a stimulat ieșirile de pe activele considerate riscante, așa cum sunt și monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Moneda americana s-a apreciat first appeared on…


Ce parere ai despre aceasta stire?