Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Piața locală a rămas în vacanță

Publicat:

La o zi dupa ce BNR a menținut dobanda de referința la 7%/an, valoare stabilita in ianuarie 2023, una dintre cele mai ridicate din , piața monetar-valutara parea a se afla inca in vacanța de la inceputul lunii. The post ANALIZA ECONOMICA Piața locala a ramas in vacanța first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut la minimul ultimei luni și jumatate

07:51, 22.05.2024 - La fel ca in prima ședința a saptamanii, cea de marți, 21 mai, s-a deschis cu o scadere a euro la... The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut la minimul ultimei luni și jumatate first appeared on Informatia Zilei .

Piața locala a ramas in vacanța

15:40, 14.05.2024 - La o zi dupa ce BNR a menținut dobanda de referința la 7%/an, valoare stabilita in ianuarie 2023, una dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeana, piața monetar-valutara parea a se afla inca in vacanța de la inceputul lunii. Decizia este una fireasca, atata vreme cat inflația se afla la un nivel…

ANALIZA ECONOMICA Piața valutara a ramas deosebit de stabila

08:20, 14.05.2024 - Este posibil ca nivelul ratei de referința de 7%/an stabilit de BNR sa fie menținut și la ședința din 5 iulie, in condițiile in care „rata anuala a inflației este așteptata... The post ANALIZA ECONOMICA Piața valutara a ramas deosebit de stabila first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Piața așteapta ședința de politica monetara a BNR

08:06, 09.05.2024 - Miercuri, 8 mai, monedele de la marginea zonei euro au suferit pierderi, pe fondul ieșirilor de capital speculativ care... The post ANALIZA ECONOMICA Piața așteapta ședința de politica monetara a BNR first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Ușoara apreciere a leului fața de euro

09:20, 23.04.2024 - Menținerea unui nivel mai redus al aversiunii fața de risc, in condițiile existenței unui status quo in conflictul dintre Israel și Iran, a permis aprecierea... The post ANALIZA ECONOMICA Ușoara apreciere a leului fața de euro first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro s-a apropiat puternic de maximul istoric

15:45, 17.04.2024 - Posibilitatea extinderii conflictului militar dintre Israel și Iran la nivelul intregului Orient Mijlociu a redus cererea de active riscante, in timp ce dolarul a cunoscut o apreciere consistenta. The post ANALIZA ECONOMICA Euro s-a apropiat puternic de maximul istoric first appeared on Informatia Zilei…

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv

12:41, 26.03.2024 - Tendința de ușoara apreciere a leului, conturata la sfarșitul saptamanii trecute, s-a menținut și la inceputul celei prezentate. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile

21:05, 06.03.2024 - In ultimele luni, dupa circa 10 ani de stagnare, s-a observat o creștere a prețului metalului galben, investitorii fiind interesați de plasamentele in așa numitele „refugii”, care ofera protecție. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?