Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile

In ultimele luni, dupa circa 10 ani de stagnare, s-a observat o creștere a prețului metalului galben, investitorii fiind interesați de plasamentele in așa numitele „refugii”, care ofera protecție. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cat de mult a crescut valoarea aurului de la inceputul anului?

12:20, 09.04.2024 - Investitorii au continuat la inceputul acestei saptamani sa-și mareasca expunerea pe aur, inainte ca marile banci centrale sa inceapa procesul de reducere a dobanzilor, odata cu scaderea inflației in principalele economii ale lumii. The post ANALIZA ECONOMICA Cat de mult a crescut valoarea aurului de…

ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record

17:25, 02.04.2024 - Prima ședința din aprilie a fost una calma, in condițiile in care o buna parte din piața financiara internaționala era inchisa, cu prilejul sarbatoririi Paștelui de catre catolici. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022

13:25, 21.03.2024 - Echilibrul intre aversiunea și apetitul pentru risc care se inregistra in cazul perechii euro/dolar s-a reflectat și in evoluția monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022 first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro este in stagnare

09:55, 19.03.2024 - Leul a ramas principalul instrument utilizat de BNR pentru a ține inflația sub control, și ramane cea mai stabila moneda din... The post ANALIZA ECONOMICA Euro este in stagnare first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul euro, in apreciere ușoara

18:36, 07.02.2024 - Volumul ieșirilor de capital speculativ din țarile de la marginea zonei euro s-a redus, dupa ce piața financiara a dat semne de calmare, dar tendința de depreciere a monedelor s-a menținut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul euro, in apreciere ușoara first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?