Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Deprecierea leului a fost limitată de scăderea inflației

Publicat:

Creșterea inflației din a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile

08:45, 26.04.2024 - Monedele de la marginea zonei euro au avut o evoluție stabila joi, 25 aprilie, inainte de publicarea unor date economice fundamentale din Statele Unite. The post ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Ușoara apreciere a leului fața de euro

09:20, 23.04.2024 - Menținerea unui nivel mai redus al aversiunii fața de risc, in condițiile existenței unui status quo in conflictul dintre Israel și Iran, a permis aprecierea... The post ANALIZA ECONOMICA Ușoara apreciere a leului fața de euro first appeared on Informatia Zilei .

Marcel Ciolacu, despre creșterea PIB-ului: ,,Dovada ca stabilitatea politica aduce stabilitate economica”

07:10, 12.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi la inceputul ședinței de Guvern ca produsul intern brut al țarii a crescut simțitor anul trecut, aceasta fiind ,,dovada cea mai buna ca stabilitatea politica la guvernare aduce stabilitate in economie.” De asemenea, șeful Guvernului a vorbit și despre scaderea…

ANALIZA ECONOMICA Euro se apropie din nou de maximul istoric

09:20, 20.03.2024 - Creșterea nivelului aversiunii fața de risc, inainte de declarațiile oficialilor Rezervei Federale la finalul ședinței de politica monetara a instituției, a provocat deprecierea monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Euro se apropie din nou de maximul istoric first appeared…

ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști?

22:00, 21.02.2024 - Moneda naționala a profitat de reducerea aversiunii fața de risc. Cursul euro a scazut de la 4,9771 la 4,9759 lei iar cotațiile au coborat la 4,975 – 4,977 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști? first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației

17:45, 15.02.2024 - Leul, principalul instrument folosit de BNR pentru impingerea prețurilor in jos, nu a fost afectat de anunțul facut de INS... The post ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Dolarul a crescut ușor

19:10, 14.02.2024 - Leul nu a fost afectat la jumatatea saptamanii atat de creșterea inflației din ianuarie atat pe plan local cat și in Statele Unite. Majorarea prețurilor din SUA a avut ca efect ieșiri de pe activele considerate riscante precum moneda unica sau cele de la marginea zonei euro. Astfel, media monedei maghiare…

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC

20:15, 08.02.2024 - In piața monetara se observa o tendința constanta de scadere a indicilor ROBOR și apropierea acestora de pragul de 6%. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?