Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Euro se apropie din nou de maximul istoric

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Euro se apropie din nou de maximul istoric

Creșterea nivelului aversiunii fața de risc, inainte de declarațiile oficialilor la finalul ședinței de politica monetara a instituției, a provocat deprecierea monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Euro se apropie din nou de maximul istoric first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Euro nu trece de 4,977 lei

09:05, 26.04.2024 - Leul nu a profitat miercuri, 25 aprilie, de revenirea apetitului pentru risc, care a asigurat aprecierea valutelor de la marginea zonei euro, dar ramane cea mai „stabila moneda din regiune”. The post ANALIZA ECONOMICA Euro nu trece de 4,977 lei first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro s-a apropiat puternic de maximul istoric

15:45, 17.04.2024 - Posibilitatea extinderii conflictului militar dintre Israel și Iran la nivelul intregului Orient Mijlociu a redus cererea de active riscante, in timp ce dolarul a cunoscut o apreciere consistenta. The post ANALIZA ECONOMICA Euro s-a apropiat puternic de maximul istoric first appeared on Informatia Zilei…

ANALIZA ECONOMICA Cursul euro a urcat la maximul ultimelor patru saptamani

12:35, 16.04.2024 - Afirmația facuta de oficialii de la Teheran ca nu ar mai urma un nou atac asupra Israelului și intarzierea unui raspuns armat din partea Ierusalimului a calmat... The post ANALIZA ECONOMICA Cursul euro a urcat la maximul ultimelor patru saptamani first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022

13:25, 21.03.2024 - Echilibrul intre aversiunea și apetitul pentru risc care se inregistra in cazul perechii euro/dolar s-a reflectat și in evoluția monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022 first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști?

22:00, 21.02.2024 - Moneda naționala a profitat de reducerea aversiunii fața de risc. Cursul euro a scazut de la 4,9771 la 4,9759 lei iar cotațiile au coborat la 4,975 – 4,977 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști? first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul euro, in apreciere ușoara

18:36, 07.02.2024 - Volumul ieșirilor de capital speculativ din țarile de la marginea zonei euro s-a redus, dupa ce piața financiara a dat semne de calmare, dar tendința de depreciere a monedelor s-a menținut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul euro, in apreciere ușoara first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?