Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Cât de mult a crescut valoarea aurului de la începutul anului?

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Cât de mult a crescut valoarea aurului de la începutul anului?

Investitorii au continuat la inceputul acestei saptamani sa-și mareasca expunerea pe aur, inainte ca marile banci centrale sa inceapa procesul de reducere a dobanzilor, odata cu scaderea inflației in principalele economii ale lumii. The post ANALIZA ECONOMICA Cat de mult a crescut valoarea aurului de la inceputul anului? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022

13:25, 21.03.2024 - Echilibrul intre aversiunea și apetitul pentru risc care se inregistra in cazul perechii euro/dolar s-a reflectat și in evoluția monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022 first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a trecut de 4,97 lei

10:20, 15.03.2024 - Joi, 14 martie, a continuat tendința de depreciere minima a leului care s-a manifestat in ziua precedenta, dupa cinci ședințe consecutive de intarire, care au coborat media euro la 4,9665 lei, minimul... The post ANALIZA ECONOMICA Euro a trecut de 4,97 lei first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut

10:50, 14.03.2024 - Principalul eveniment al zilei de miercuri, 13martie, a fost cel reprezentat de anunțarea ratei inflației din februarie. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor

20:55, 22.02.2024 - Evoluția monedei naționale de joi, 22 februarie, a ramas plata, identic cu parcursul pe care il cunoaște din septembrie trecut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Dolarul a crescut ușor

19:10, 14.02.2024 - Leul nu a fost afectat la jumatatea saptamanii atat de creșterea inflației din ianuarie atat pe plan local cat și in Statele Unite. Majorarea prețurilor din SUA a avut ca efect ieșiri de pe activele considerate riscante precum moneda unica sau cele de la marginea zonei euro. Astfel, media monedei maghiare…

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC

20:15, 08.02.2024 - In piața monetara se observa o tendința constanta de scadere a indicilor ROBOR și apropierea acestora de pragul de 6%. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC first appeared on Informatia Zilei .

In pofida tensiunilor geopolitice, investitorii se așteapta la un 2024 profitabil (analiza)

10:55, 31.01.2024 - Inceputul anului 2024 nu este cel mai bun pe care l-am fi putut avea. De la conflictele din Orientul Mijlociu, Ucraina și tensiunile geopolitice din Asia, pana la mișcarile sociale din unele țari europene, printre care Germania, Franța și Romania, la care se adauga și o doza mare de alegeri, 2024 incepe…


Ce parere ai despre aceasta stire?