Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Euro a crescut deși inflația a scăzut

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Euro a crescut deși inflația a scăzut

Principalul eveniment al zilei de miercuri, 13martie, a fost cel reprezentat de anunțarea ratei inflației din februarie. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv

12:41, 26.03.2024 - Tendința de ușoara apreciere a leului, conturata la sfarșitul saptamanii trecute, s-a menținut și la inceputul celei prezentate. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Gramul de aur a atins un nou maxim

12:05, 22.03.2024 - Dupa 10 zile de pauza, prețul gramului de aur a sarit joi, 21 martie, de la 317,8798 lei la 323,3234 lei, un nou record istoric. The post ANALIZA ECONOMICA Gramul de aur a atins un nou maxim first appeared on Informatia Zilei .

CRIZA ECONOMICA Inflația se tempereaza la 7,2% in februarie, insa prețurile la alimente esențiale și servicii inregistreaza creșteri semnificative

22:06, 14.03.2024 - Inflația a inregistrat o ușoara scadere la 7,2% in februarie, cu creșteri notabile ale prețurilor la alimente precum peștele și berea, și la servicii, semnaland provocari economice persistente. The post CRIZA ECONOMICA Inflația se tempereaza la 7,2% in februarie, insa prețurile la alimente esențiale…

ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor

20:55, 22.02.2024 - Evoluția monedei naționale de joi, 22 februarie, a ramas plata, identic cu parcursul pe care il cunoaște din septembrie trecut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Moneda americana s-a apreciat

18:55, 06.02.2024 - Aprecierea monedei americane, care a atins un maxim al ultimelor 11 saptamani fața de un coș al principalelor valute, a stimulat ieșirile de pe activele considerate riscante, așa cum sunt și monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Moneda americana s-a apreciat first appeared on…

ANALIZA ECONOMICA Majorarea cererii de dolari a depreciat euro

18:10, 05.02.2024 - Majorarea cererii de moneda americana a determinat, pe 5 februarie, ieșiri de pe activele considerate riscante, și a depreciat atat euro cat și valutele de la marginea zonei, inclusiv a leului. The post ANALIZA ECONOMICA Majorarea cererii de dolari a depreciat euro first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?