Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Majorarea cererii de dolari a depreciat euro

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Majorarea cererii de dolari a depreciat euro

Majorarea cererii de moneda americana a determinat, pe 5 februarie, ieșiri de pe activele considerate riscante, și a depreciat atat euro cat și valutele de la marginea zonei, inclusiv a leului. The post ANALIZA ECONOMICA Majorarea cererii de dolari a depreciat euro first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cat de mult a crescut valoarea aurului de la inceputul anului?

12:20, 09.04.2024 - Investitorii au continuat la inceputul acestei saptamani sa-și mareasca expunerea pe aur, inainte ca marile banci centrale sa inceapa procesul de reducere a dobanzilor, odata cu scaderea inflației in principalele economii ale lumii. The post ANALIZA ECONOMICA Cat de mult a crescut valoarea aurului de…

ANALIZA ECONOMICA Nou record pentru gramul de aur

08:56, 29.03.2024 - Aprecierea monedei americane și a metalului galben la 2.192 – 2.214 dolari, aproape de maximul istoric de 2.222,39 dolari, atins in 21 martie, au ridicat prețul gramului de aur... The post ANALIZA ECONOMICA Nou record pentru gramul de aur first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022

13:25, 21.03.2024 - Echilibrul intre aversiunea și apetitul pentru risc care se inregistra in cazul perechii euro/dolar s-a reflectat și in evoluția monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022 first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a atins minimul ultimelor doua luni

21:05, 27.02.2024 - Leul a profitat marți, 27 februarie, de menținerea unui nivel ridicat al apetitului pentru risc și s-a apreciat fața de principalele valute. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a atins minimul ultimelor doua luni first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Prețul gramului de aur s-a majorat

19:55, 19.02.2024 - Nivelul redus al aversiunii fața de risc a permis leului sa-și consolideze, pe 19 februarie, poziția de cea mai stabila moneda din regiune. The post ANALIZA ECONOMICA Prețul gramului de aur s-a majorat first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Dolarul a crescut ușor

19:10, 14.02.2024 - Leul nu a fost afectat la jumatatea saptamanii atat de creșterea inflației din ianuarie atat pe plan local cat și in Statele Unite. Majorarea prețurilor din SUA a avut ca efect ieșiri de pe activele considerate riscante precum moneda unica sau cele de la marginea zonei euro. Astfel, media monedei maghiare…

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au stagnat

18:45, 13.02.2024 - Data de 13 nu a fost una cu ghinion pentru leu care s-a menținut stabil fața de principalele valute, in ziua in care BNR a decis sa mențina dobanda de politica monetara The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au stagnat first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?