Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Prețul gramului de aur s-a majorat

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Prețul gramului de aur s-a majorat

Nivelul redus al aversiunii fața de risc a permis leului sa-și consolideze, pe 19 februarie, poziția de cea mai stabila moneda din regiune. The post ANALIZA ECONOMICA Prețul gramului de aur s-a majorat first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile

08:45, 26.04.2024 - Monedele de la marginea zonei euro au avut o evoluție stabila joi, 25 aprilie, inainte de publicarea unor date economice fundamentale din Statele Unite. The post ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Ziua și recordul pentru gramul de aur

09:35, 03.04.2024 - La inceputul saptamanii, prețul gramului de aur atingea un record de 333,3834 lei. Acesta a rezistat doar o zi... The post ANALIZA ECONOMICA Ziua și recordul pentru gramul de aur first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA RECENTA Nivelul de trai global și poziția Romaniei in clasamentul HDI

15:30, 25.03.2024 - Ultimele date arata ca HDI-ul global a cunoscut o creștere, insa progresul a fost lent și inegal The post ANALIZA RECENTA Nivelul de trai global și poziția Romaniei in clasamentul HDI first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022

13:25, 21.03.2024 - Echilibrul intre aversiunea și apetitul pentru risc care se inregistra in cazul perechii euro/dolar s-a reflectat și in evoluția monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022 first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a atins minimul ultimelor doua luni

21:05, 27.02.2024 - Leul a profitat marți, 27 februarie, de menținerea unui nivel ridicat al apetitului pentru risc și s-a apreciat fața de principalele valute. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a atins minimul ultimelor doua luni first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației

17:45, 15.02.2024 - Leul, principalul instrument folosit de BNR pentru impingerea prețurilor in jos, nu a fost afectat de anunțul facut de INS... The post ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au stagnat

18:45, 13.02.2024 - Data de 13 nu a fost una cu ghinion pentru leu care s-a menținut stabil fața de principalele valute, in ziua in care BNR a decis sa mențina dobanda de politica monetara The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au stagnat first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?