Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Euro a scăzut două zile consecutiv

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Euro a scăzut două zile consecutiv

Tendința de ușoara apreciere a leului, conturata la sfarșitul saptamanii trecute, s-a menținut și la inceputul celei prezentate. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Stabilitate pentru leu și indicii ROBOR

07:55, 24.04.2024 - Euro a recuperat o parte din pierderea suferita la inceputul saptamanii, iar media lui a crescut marți, 23 aprilie... The post ANALIZA ECONOMICA Stabilitate pentru leu și indicii ROBOR first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro este stabil, chiar daca Romania este lider la inflație in UE

16:05, 18.04.2024 - Calmul temporar existent intre atacul Iranului asupra statului evreu și momentul in care Israelul va raspunde cu aceeași moneda, a redus aversiunea fața de risc dar și prețul petrolului. The post ANALIZA ECONOMICA Euro este stabil, chiar daca Romania este lider la inflație in UE first appeared on Informatia…

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania

15:40, 05.04.2024 - Minuta din urma Consiliului de administrație al BNR din data de 4 aprilie atrage atenția asupra faptului ca „rata anuala... The post ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record

17:25, 02.04.2024 - Prima ședința din aprilie a fost una calma, in condițiile in care o buna parte din piața financiara internaționala era inchisa, cu prilejul sarbatoririi Paștelui de catre catolici. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut

10:50, 14.03.2024 - Principalul eveniment al zilei de miercuri, 13martie, a fost cel reprezentat de anunțarea ratei inflației din februarie. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile

21:05, 06.03.2024 - In ultimele luni, dupa circa 10 ani de stagnare, s-a observat o creștere a prețului metalului galben, investitorii fiind interesați de plasamentele in așa numitele „refugii”, care ofera protecție. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile first appeared on Informatia Zilei…

ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor

20:55, 22.02.2024 - Evoluția monedei naționale de joi, 22 februarie, a ramas plata, identic cu parcursul pe care il cunoaște din septembrie trecut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?