Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alfabetul anti-ucrainean. P vine de la Putin, iar A, de la Anti-Maidan

Publicat:

Un grup de activisti pro-Kremlin a creat o metoda de invatare a alfabetului rus cu ajutorul careia copiii sa deprinda si „dragostea pentru patria-mama”. Mare parte dintre cuvintele prin care sunt exemplificate literele alfabetului transmit insa mesaje anti-ucrainene. Fiecare litera este prezentata de tinerii activisti ca fiind reprezentativa pentru un aspect sau altul al politicii statului rus, relateaza bbc.com, care citeaza un post de radio rusesc. Litera &bdq (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Sageata lui Putin' indeamna Rusia la ocuparea altor zone din Ucraina: 'Odesa și alte orașe'

14:55, 17.06.2024 - Viktor Medvedchuk, fost om de afaceri ucrainean și politician pro-rus, pentru a carui fata Putin ii este naș, a indemnat Rusia sa ocupe orașul ucrainean Odesa și alte orașe daca Ucraina nu este de acord cu capitularea propusa de Rusia.

Rușii ii cer lui Putin sa indrepte armele nucleare inspre orașe americane: „Spre Washington!” VIDEO

11:25, 15.06.2024 - Membrii grupului „Mișcarea de Eliberare Naționala a Rusiei” (NOD), pro Kremlin, au scandat și au marșaluit pe strazi, cerand ca focoasele și rachetele nucleare rusești sa fie indreptate spre orașele americane, potrivit unui videoclip postat joi, 13 iunie 2024, pe rețelele sociale.

Trupele ruse cuceresc sat dupa sat pe frontul din est. Soldat ucrainean „Pierdem puțin cate puțin in fiecare zi”

14:05, 05.06.2024 - In timp ce ofensiva reinnoita a Moscovei in regiunea Harkov capteaza atenția tuturor, forțele ruse avanseaza susținut in regiunea Donbas din estul țarii, care ramane ținta principala a Moscovei.

Reacția Guvernului moldovean, dupa ce Șor, Tauber și Guțul au participat alaturi de Putin la parada rusa

21:10, 09.05.2024 - Guvernul moldovean, prin intermediul consilierului pe comunicare Daniel Voda, a declarat ca Ilan Șor, Marina Tauber și Evghenia Guțul care au participat la parada rusa ,,au preferat sa fie alaturi de Kremlin, elogiind razboiul decat alaturi de moldoveni celebrand pacea”.

Kadirov vrea ca rușii sa cucereasca Odesa și Harkov in aceasta luna: „Apoi, așezați-l pe Zelenski și forțați-l sa semneze”

14:41, 08.05.2024 - Liderul cecen Ramzan Kadirov a declarat, marți, cu ocazia ceremoniei de investire a lui Putin de la Kremlin, ca rușii trebuie sa preia controlul asupra orașelor ucrainene Odesa și Harkov in luna mai. Ulterior, președintele ucrainean Volodimir Zelenski ar trebui „forțat” sa semneze un tratat cu Rusia,…

Tentativa de asasinat asupra președintelui ucrainean Volodimir Zelenski

08:56, 08.05.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a declarat ca a capturat agenți ruși in cadrul serviciului de garda al Ucrainei, care planuiau asasinarea președintelui și a altor oficiali guvernamentali de rang inalt. "Contraspionajul și investigatorii SBU au dejucat planurile FSB-ului (serviciul de securitate…

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Zelenski descifreaza planurile Rusiei in Europa: 'Putin nu va ierta niciodata asta / Rachetele ar putea zbura de maine'

10:00, 29.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a relatat intr-un interviu pentru CBS News ce ar fi capabila sa faca Rusia in Europa, 'chiar de maine'. Potrivit liderului ucrainean, rachetele rusești „chiar de maine ar putea zbura spre orice stat“. Zelenski a avertizat asupra unei amenințari la adresa…


Ce parere ai despre aceasta stire?