Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va avea legături directe cu marile orașe din Europa

Publicat:
Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va avea legături directe cu marile orașe din Europa

, , anunța ca vor fi realizate noi rute pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Aeroportul brașovean va fi legat de orașe importante din Europa și Asia. Zborurile vor incepe la vara.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav catre marile orașe din Europa

12:41, 15.04.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, anunța ca vor fi realizate noi rute pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Aeroportul brașovean va fi legat de orașe importante din Europa și Asia. Zborurile vor incepe la vara.

Top 10 cele mai nesigure orașe din Europa, nu le mai vizita. Surpriza de pe locul 6

14:05, 26.03.2024 - Mai este puțin și incepe sezonul estival, iar mulți turiști au deja, sau iși pregatesc vacanțele. Dar, așa cum se intampla de multe ori, alegerile pot fi din cele mai neinspirate. Așa ca, ne-am gandit sa-ți spunem despre un top 10 cele mai nesigure orașe din Europa.

Adrian Veștea va candida din nou pentru conducerea Consiliului Județean Brașov

09:45, 25.03.2024 - Adrian Vestea este candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Brasov Ministrul Dezvoltarii, Adrian Veștea, a anunțat sambata, ca va candida pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Brașov din partea Partidului Național Liberal (PNL). „Candidez pentru președinția…

Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, candideaza pentru CJ Brasov din partea PNL

11:06, 23.03.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, a anunțat, sambata, ca va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov, din partea PNL, afirmand ca iși dorește sa poziționeze județul „printre cele mai dezvoltate și prospere regiuni din Europa”.

Concursul International George Enescu, promovat in marile orase din Europa

10:55, 01.03.2024 - Conferinte si recitaluri pentru promovarea editiei a XIX-a a Concursului International „George Enescu” in cele mai importante centre culturale europene vor fi organizate de Institutul Cultural Roman, Ministerul Culturii si ARTEXIM. Editia a XIX-a a Concursului va avea loc la Bucuresti in perioada 31…

Țara din Europa care interzise zborurile interne. Cum s-a ajuns la decizia drastica

00:40, 26.02.2024 - O țara din Europa a interzis zborurile interne, pe distanțe scurte. Autoritațile incearca sa reduca emisiile de gaze cu efect de sera și sa promoveze transportul feroviar, care este mai ecologic, avand și legaturi importante intre orașele statului.

Tara europeana care interzice zborurile interne pe rute scurte

21:05, 25.02.2024 - O importanta tara turistica din Europa ia o decizie radicala in privinta zborurilor interne. Pe distantele unde poti merge cu trenul in doua ore si jumatate nu vor mai fi si curse aeriene.

VIDEO Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este pregatit pentru intrarea in spațiul Schengen aerian

17:40, 09.02.2024 - Aeroporturile din Romania se pregatesc de intrarea in spatiul Schengen. Pana la sfarșitul lunii martie, pe toate cele 17 aeroporturi din țara, trebuie sa fie luate toate masurile, astfel incat sa fie pregatite. Astfel, reprezentanții aeroporturilor din Romania, membre ale Asociației Aeroporturilor s-au…


Ce parere ai despre aceasta stire?