Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aditivii alimentari care ne pun in mare pericol sanatatea

Publicat:

Aditivii alimentari pun in pericol nu numai sanatatea adultilor, ci mai ales pe cea a copiilor, fiinte ale caror organe se afla inca in dezvoltare. Desigur, nu toate e-urile sunt nocive, insa industria alimentara face, de cele mai multe ori, abuz de aceste substante menite, printre altele, a prelungi viata alimentelor pe care le ingeram. Iata care sunt aditivii care se gasesc in mancarea pe care o dati copiilor, potrivit unei analize desprecopii.com:
Indulcitorii artificali
Aspartamul, E951 (cunoscut mai ales ca Nutrasweet si Equal), se gaseste in toate produsele care au recomandarea…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recomandari privind aditivii conținuți de produsele de pe masa de Paște

02:05, 04.05.2024 - Pregatirile pentru sarbatorile de Paste sunt in toi, iar ouale colorate, drobul si friptura de miel nu pot lipsi de pe masa fiecarei familii. Este o perioada in care ne bucuram de traditii, dar trebuie sa fim atenti si la calitatea produselor pe care le cumparam din magazine sau le comandam de pe internet.…

Care sunt cele mai scumpe și cele mai accesibile restaurante cu stele Michelin

13:55, 02.05.2024 - Un nou studiu a constatat ca multe dintre cele mai scumpe restaurante cu stele Michelin din intreaga lume se afla in Europa, dar exista și opțiuni accesibile pe continent. De la lansarea sa in urma cu 124 de ani in Franța, Ghidul Michelin a ramas cel mai prestigios sistem de clasificare a restaurantelor…

Cum alegem carnea de miel pentru masa de Paște. Secretele au fost dezvaluite, la ce trebuie sa fim atenți

03:00, 02.05.2024 - Asta, pentru ca exista semne clare ca aceasta carne ar fi alterata, dupa cum anunța și specialiștii. Taierea mielului de Paște era un obicei cunoscut in multe zone ale țarii in trecut, cu toate ca romanii in general prefera carnea de porc sau de pui. Pentru romani consumul de carne de miel are o simbolistica…

Aditivii alimentari xantan și caragenan ar putea provoca diabet

05:15, 29.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici. Ar fi vorba despre guma xantan și caragenan. Ce sunt xantanul și caragenanul Emulsifiantii (emulgatorii)…

Sfaturile ANPC pentru romanii care vor sa cumpere pește proaspat de Florii

06:10, 26.04.2024 - Sfaturile ANPC pentru romanii care vor sa cumpere pește proaspat de Florii. De Florii se consuma pește, insa uneori poate fi dificil sa știm daca achiziționam sau un produs proaspat. Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ofera cateva sfaturi pentru a evita eventualele probleme…

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Din ce se fabrica, de fapt, pateul vegetal. O adevarata "bomba alimentara" pentru organism

09:35, 23.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari.Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Desi este posibil cancerigen, el a fost identificat in multe pateuri de la raft.Un…


Ce parere ai despre aceasta stire?