Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care îl ignoră toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie să-l mai mănânce

Publicat:
OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care îl ignoră toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie să-l mai mănânce

Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Desi este posibil cancerigen, el a fost identificat in 29 din cele 70 de produse analizate.Un alt aditiv alimentar, E1520 – Propilen glicol, produce stari depresive ale sistemului nervos central, este neurotoxic și cardiotoxic, iar in contact cu pielea produce dermatite.Monoglutamatul

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul dur lansat de ANPC pentru cei care mananca de 1 Mai mititei: refuzați produsele pentru care exista indoieli privind calitatea

11:05, 27.04.2024 -  "La cumpararea produselor din carne tocata acordati o atentie deosebita aspectului produsului, urmariti modul de etichetare, nu cumparati produse preambalate neetichetate, iar pentru cele comercializate vrac este obligatorie inscrierea, la locul de comercializare, a datei durabilitatii minimale/datei…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Strategii eficiente in ingrijirea pacienților cu boli neurologice cronice

11:36, 28.03.2024 - Bolile neurologice cronice se refera la un grup de afecțiuni care persista o perioada indelungata, unele chiar pe tot parcursul vieții, și care pot include maladii precum boala Parkinson, scleroza multipla, boala Alzheimer, epilepsia și altele.

Din ce se fabrica, de fapt, pateul vegetal. O adevarata "bomba alimentara" pentru organism

09:35, 23.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari.Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Desi este posibil cancerigen, el a fost identificat in multe pateuri de la raft.Un…

Pensionat medical in urma unei muscaturi de insecta. Cazul straniu al unui pacient care acuza erori medicale

05:35, 06.03.2024 - In 2019, un tanar de 33 de ani a ajuns la Spitalul Clinic Judetean din Craiova, in urma unei muscaturi de insecta la piciorul stang. Insa, in loc sa se amelioreze, starea sa de sanatate s-a deteriorat progresiv, pacientul ajungand sa fie astazi pensionat medical. In prezent, la doar 37 de ani, Cosmin…

Otrava din farfurie. Ingredientul banal pe care il pui in mancare fara sa știi cat de toxic este

14:25, 24.02.2024 - Potrivit unui studiu in cadrul caruia s-au analizat 71 sortimente de tomate in conserva (bulion, pasta de tomate, rosii pasate, tomate decojite, rosii taiate cuburi), 78% din bulionul si pasta de tomate analizate trebuie retrase de la comercializare, deoarece este realizat din concentrat de tomate,…

Oamenii de știința din Franța au descoperit noi aditivi alimentari care provoaca cancer

03:20, 22.02.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit ca utilizarea anumitor emulgatori (e-uri) in produsele alimentare ar putea duce la apariția cancerului. Emulsificatorii sint aditivi alimentari care sint folosiți pentru a imbunatați textura și durata de conservare a alimentelor. Potrivit experților, acești…

Atenție! Scobitul in nas crește riscul de a dezvolta principala forma de demența din lume

23:10, 08.02.2024 - Un studiu recent a identificat o posibila legatura intre scobitul in nas și riscul crescut de a dezvolta Alzheimer, principala forma de demența din lume.Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Griffith (Australia) a observat ca infecția cu Chlamydia pneumoniae in nervul olfactiv poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?