Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adela Popescu: «În maximum trei ani îmi doresc să am cel puţin un copil»

Publicat:

a dezvaluit ca isi doreste sa devina mama pana in 30 de ani.

Adela Popescu are planuri mari pentru viitor si a declarat ca isi doreste un copil.

"Relatia noastra e oficializata atat din punctul nostru de vedere, cat si din al vostru. Toata lumea stie ca suntem impreuna, e oficial, nu?! Stiu ca suna aberant sa dai termene, dar in maximum trei ani imi doresc sa am cel putin un copil", a declarat artista.

Frumoasa cantareata spune ca cel mai frumos cadou primit din parte lui a fost o vacanta…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Petrescu iși intregește echipa inainte de plecarea in cantonament. „Imi doresc cel puțin inca patru sau cinci jucatori”.

19:15, 15.06.2024 - Schimbari la CFR Cluj, unde antrenorul Dan Petrescu face „curațenia” de vara, inainte de inceperea noului sezon al campionatului. Echipa din Gruia pregatește noi transferuri inainte de plecarea in cantonament.

Florin Andreicuț, Decanul Baroului Maramureș, alaturi de adevarații eroi ai zilelor noastre, salvamontiștii!

07:40, 06.06.2024 - Prin prisma experienței sale, a relațiilor profesionale și personale construite cu acești oameni remarcabili, Florin Andreicuț ne ofera o perspectiva profunda asupra devotamentului și curajului acestora. Relația sa stransa cu Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș ii permite sa aduca in prim-plan…

Star Matinal. Soția lui Dani Oțil vrea sa se mute in casa noua. Cum iși dorește sa arate locuința: „Punem puțin in balanța...”

11:36, 22.05.2024 - Dani Oțil și soția lui vor sa se mute in casa noua, dar nu pentru ca nu le mai este pe plac apartamentul in care locuiesc in prezent, ci pentru ca s-au saturat de traficul din București. Soția prezentatorului TV spune ca au luat in calcul și varianta de a se muta la apartament, in condițiile in care…

Travelminit.ro: Peste 67% dintre romani isi doresc cazari la maximum 300 de lei camera dubla/noapte de Paste. Ce prefera ei intre hoteluri si pensiuni?

11:55, 17.04.2024 - ”Hotelierii se pregatesc pentru cea mai mare minivacanta din 2024, mai ales ca romanii au inceput deja sa isi contureze planurile de calatorie pentru perioada cuprinsa intre 1-6 mai si au anuntat inca de la inceputul anului ca vor face punte intre Ziua Muncii si Paste. Aceasta regula este valabila pentru…

Star Matinal. Cu ce provocari a venit viața de mamica pentru Sensy! Influencerița nu iși mai dorește al doilea copil: ”Incepe sa...” / VIDEO

10:21, 10.04.2024 - Viața lui Sensy s-a schimbat radicala de cand a devenit mama, iar provocarile nu au intarziat sa apara. Influencerița traiește o viața complet noua, despre care a vorbit la Antena Stars. Iata cum se descurca in ceea ce privește creșterea baiețelului ei, dar și de ce nu iși mai dorește un al doilea copil!

Putin doreste ca economia rusa sa fie in primele 4 economii ale lumii peste un an

06:20, 03.04.2024 - Președintele rus a instruit guvernul sa asigure intrarea Rusiei in cadrul celor mai mari patru economii ale lumii in ceea ce privește PIB-ul la paritatea puterii de cumparare. In decurs de un an, va efectua o evaluare a rezultatelor, scrie Jornal Economico. In prezent, Rusia este a 11-a economie a lumii.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?