Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident pe DN1, la Pucheni. Un sofer a intrat cu masina intr-un gard. Barbatul era baut

Publicat:

Pe DN1, la Puchenii Moșneni, km 43, pe sensul de mers București-Ploiești, a avut loc un autoaccident rutier, doldat cu o victima.

Un barbat in varsta de 57 de ani a ieșit cu autoturismul in afara parții carosabile și s-a lovit de zidul unei construcții.

In urma testarii cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0.90 mg/l alcool in aerul expirat, acesta fiind transportat la o unitate medicala.
Trafic restrictionat temporar.

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șofer ranit de polițiști dupa o urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Dupa ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

11:11, 21.04.2024 - Urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost impușcat de polițiștii care au incercat sa il opreasca in trafic. In mașina lui au fost gasite marfuri de contrabanda din Ucraina.

Un cuplu, lovit intenționat cu mașina de un șofer, in București! Totul a pornit de la o cearta in trafic

11:35, 29.03.2024 - Un cuplu a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer! Totul s-a intamplat in București, dupa o cearta in trafic. Oamenii legii au intervenit de urgența la fața locului. Cum a procedat barbatul, dar și ce au decis autoritațile in cazul lui.

Sighetean cu masina plina de tigari de contrabanda depistat in trafic in Baia Mare

18:45, 25.03.2024 - Duminica, un echipaj de ordine publica al Poliției Municipiului Baia Mare a oprit pentru control un autoturism, la volan fiind identificat un barbat in varsta de 32 de ani din Sighetu Marmației. In urma controlului efectuat asupra autovehiculului polițiștii au descoperit mai multe baxuri, care conțineau…

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

ACCIDENT intre Aiud și Valișoara: Un șofer a intrat cu mașina intr-un cap de pod. Trafic ingreunat

14:20, 06.03.2024 - ACCIDENT intre Aiud și Valișoara: Un șofer a intrat cu mașina intr-un cap de pod. Trafic ingreunat ACCIDENT intre Aiud și Valișoara: Un șofer a intrat cu mașina intr-un cap de pod. Trafic ingreunat Un accident rutier a avut loc miercuri, in jurul orei 14.00, pe DJ 107 M, intre Aiud și Valișoara. Un…

Lovitura dura pentru unii șofer! Fara mașini mai vechi de 15 ani pe șosele!

19:00, 03.03.2024 - Lovitura dura pentru unii șoferi! Uniunea Europeana vrea sa elimine de pe sosele masinile mai vechi de 15 ani. Totul ar putea incepe din 2045, daca proiectul european va trece si va deveni lege. Concret, proiectul aflat in dezbatere prevede ca mașinile mai vechi de 15 ani ar putea sa fie interzise pentru…

Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau”

12:10, 19.02.2024 - Continue reading Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau” at Info real.

Autospeciala a Poliției izbita in trafic de un șofer de 26 de ani din Galanești care nu i-a acordat prioritate. Agentul de 39 de ani a fost ranit

14:30, 03.02.2024 - In ziua de 2 februarie in jurul orei 11:40, un barbat in varsta de 26 de ani, din comuna Galanești in timp ce conducea autoturismul pe DJ178F pe raza localitații Hurjuieni avand direcția de deplasare dinspre Galanești, catre Fratauții Vechi,a efectuat viraj stanga in intersecția cu DC Neclasificat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?